Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc....... . ... .

depilowałam woskiem "bródke" i teraz mam kilkanascie grubych wloskow...pomocy

Polecane posty

Gość prosze o pomoc....... . ... .

Mam problem. Kilka lat temu musialam uzywac masci ze sterydami i na brodzie mialam takie dluzsze wloski . Byly cienkie i jasne ale troche dlugie wiec mi przeszkadzaly. Kupilam plastry z woskiem i depilowalam nimi brode. Teraz po dluzszym czasie mam kilkanascie grubszych ciemnych wloskow w miejscach gdzie je depilowalam i w sumie moge je wyrwac tylko penseta. Nie wiem czy wosk na goraco daje zupelnie inne rezultaty niz taki w plastrach i czy depilacja penseta rozni sie bardzo od depilacji woskiem ( bo przeciez w obu przypadkach je wyrywamy ). Kurcze denerwuje mnie to i krepuje. Nie wiem co mam z tym zrobic. Depilacji lasorowej nie moge sie poddac poniewaz mam luszczyce.

witaj! nie polecam Ci robienia nic na własną rękę..ja bym spróbowała depilacji pastą cukrową nie jest to jakiś wielki koszt ale jak jesteś z Krakowa to polecam Ci Instytut Face & Body ale prośo Panią Karolinę ja tam chodzę na bikini i to pełne brazylijskie :P :) ała :P Ja widzę ze włoski odrastaja ale wolno i sa o wiele słabsze..a jak odrastaja to nie tyle ile bylo wcześniej, a znacznie mniej. Po depilacji jeszcze i przed sąspecjalne preparaty aplikowane na skórę. Szczeze z depilacji woskiem się już odchodzi, a zastępuje pastącukrową.Poczytaj o tym :) Jakby co to pisz, jak mogę to pomogę :*