Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropna narzeczonaa

Powiedzieć mu ze mam narzeczonego...??

Polecane posty

Gość okropna narzeczonaa

Nie układa mi sie z narzeczonym, mysle od jakeigos czasu zeby od niego odejść. Kiedy mailam kryzys zamiesciłam na jednej stronie www mój wpis i odezwał sie pewwien facet z ktorym od kilku dni pisze. Zastanawiam się czy szczerze powiedziec wprost ze mam tak naprawde poki co narzezonego ?Co zrobic? on sugeruje spotkanie

Gość zawiedziony1410
idź do narzeczonego i powiedz mu że to koniec potem idź na randkę z tym nowym

Gość prosze o pomoc....... . ... .
mysle, ze tak bedzie lepiej, zeby wiedzial na czym stoi. A skoro nie uklada Ci sie z narzeczonym to przemysl czy chcesz z nim byc. Bo pewnie jestes z nim z przyzwyczajenia i zeby nie byc sama....mialam cos takiego. Oklamalam mojego obecnego faceta, a tez bylam zareczona i pozniej bylo coraz trudniej powiedziec mi prawde ale w koncu musialam to zrobic. wybaczyl mi, ale bylo ciezko...lepiej od razu mowic prawde

Gość okropna narzeczonaa
No tak ale jak powiem to pewnie facet pomyśli sobie:zdzira, niech spada:-( A w sumie to szczerze mowiac mam ochotę iść na kawę z nim, rozerwac się. Co do rozstania to odejde od niego ale niestety ttak powazne decyzje zawsze sprawiały mi trudność i trawały jakis dluższy czas.

Gość okropna narzeczonaa
prosze o pomoc a kiedy mu powiedziałąś? bardzo sie wkurzył? Wiecie w sumie to takie by było niezobowiazujace spotkanie, rpzypuszczam ze jedno jedyne i na tym się skonczy wiec z drugiej strony po co obcemu mówić o prywanym zagmatnanym zyciu uczuciowym?

Gość okropna narzeczonaa
a anrzeczonego mam takiego że nawet nie mogę się doczekać ustalenia daty naszego ślubu:-(

Gość prosze o pomoc....... . ... .
ja rozstalam sie z narzeczonym krotki czas rpzed slubem. Tez bylo mi ciezko, z takich powodow jak tobie. Nie lubie ranic ludzi, nie umiem podejmowac tak waznych decyzji wlasnie z obawy przed zranieniem kogos itp. Ale rozstalam sie. Sluchaj to spotkaj sie z tym facetem. W koncu nic was nie laczy, spotkaj sie z nim jak z kolega bez zobowiazan. Mysle ze nic zlego sie nie stanie

Gość okropna narzeczonaa
prosze o pomoc własnie chyba się spotkam, w koncu to ktos zupelnie obcy wiec czemu mam się mu spowiadać? Nie chce okłamywać narzeczonego i nigdy tego nie robiłam, ale mam coraz wiecej obaw przed naszym zwiazkiem. Slubu nie ma, on nie chce razem zameiszkać a jesteśmy 7 lat:-( Gdybym czuła się kochana to w zyciu nawet bym nie poszla z kims inym na kawe.

Gość oiuytretjhg
Ty K U R W O najpierw się kończy z jednym a dopiero potem ciągnie pałę drugiemu

Gość Bananaaa
Dokładnie, najpierw się kończy jedno a zaczyna drugie

Gość okropna narzeczonaa
taaak>? to skad sie bierze tyle par ktore tworzą sie w meisaic po zakonczonym zwiazku???

Gość Bananaaa
Skoro taki jest Twój tok myślenia, to może Twój narzeczony też z kimś kręci o dlatego się nie układa