Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co e mnie za rkierowaca

Mam prawo jazdy ale nie umiem wyjechać z autostrady, drogi ekspresowej :(

Polecane posty

ostatnio jechalam S7 i chcialam skrecic do pobliskiej wsi by cos zjesc jakąs bulke czy cos, byla 5 rano a ja bez sniadania..no i nie wiedzialam ktorym zjazdem mam zjechac , w koncu skrecilam i wjechalam w jakis las pole, wokol cisza jak w grobie, pustka, slyszalam tylko silnik auta i wlasne serce :O wrocilam na droge i bylo napisane Warszawa Xkm wiec jade a potem skapowalam sie ze skrecilam w nie ten wjazd co trzeba i jade w drugą strone na Krakow :O Czy tylko ja tak mam zy są podobni debile ? :D:D

może gps pomoże ? ja tez nie wiem co i jakhehe wiem tylko na jakie miasto się kierowac żeby dojechac do domu :D

Gość Vanessa Kamila
Kup sobie busole..albo nitke rozwis i do kłebka trafisz..

gps nigdy !!!!! mam zle wspomnienia :( rok temu wracałam ze wsi rowerem 42km ( wczesniej robilam podobne odleglosci na rowerze po miescie i na obrzezach wiec to byl pikus) liczylam na to ze dojade w 2godziny, przed zmrokiem...jednak zajelo mi to o wiele dluzej, zachcialo mi sie jechac skrótem, wlaczylam wlasnie gps w telefonie no i jade co chwile zerkając na ekran, jechałam przez las, na mapie byla zaznaczona droga asfaltowa. Po jakis 7 km KONIEC DROGI zaczal sie żwir ciezko sie po nim jechalo ale jade dalej...kilkaset metrow dalej PIACH, leśny dukt, czarny piach trawa nie dalo sie po tym jechac a robilo sie ciemno :( wrocilam w tych ciemnosciach na droge znow 7km i dalej 15km drogą powiatową do najblizszego maisteczka, czekalam 2godziny na ostatni pociąg , po drodze zatrzymala mnie policja... bo nie miałam zadnego oswietlenia ani przedniego ani nawet lampki z tylu, dobrze ze nic mnie nie potrącilo :/ jestem niemotą

Gość jknkjnlknlmk
Nie mogłaś zjeść tej bułki w tym lesie? i potem dalej jechać autostradą? może głupio pytam, ale co tam.

podejrzewam, ze autorka bulki nie miala tylko chciala kupic, bo w innym wypadku moglaby ja chyba zjesc jadac samochodem.

wtedy jechałam ekspresową nie autostradą.. to było tak : Wyjezdzałam wtedy z Kielc , przejechałam przez Radom i dalej zaczęla sie droga ekspresowa a mi zachciało sie jesc, po prawej widziałam jakąs miejscowosc i nazwe na znaku wiec skrecilam ale potem na tym zjezdzie cos mi sie pomieszało i wyjechałam nie w te strone co trzeba i wylądowalam w lesie... Przejechałam kawałek i trafilam do tej miejscowosci. Potem wrocilam za autami ktore jechały, chcialam jechac dalej w kierunku Warszawy, ale skrecilam w zla strone i jechalam w kierunku Krakowa. Nie moge sie połapac w tym, nie umiem korzystac ze znakow :/

Gość no raczej glupio pytasz
:D, bo ona z tego co wyczytalam, nie miala tej bulki tylko chciala kupic we wsi i dlatego zjechala z autostrady:P

ja sama nie jestem zwolenniczka GPSa ale ze znakami nie mam problemow wrecz latwiej mi jechac patrzac na znaki niz na GPS:D Moze sprobuj przejechac sie z kims pare razy zeby cie nauczyl

Gość esmeraldaaa
bo tak to jest jak kobita ma prawo jazdy... tragedia i tyle w temacie

Gość ujkuyolhjl
i tacy ludzie zdają prawo jazdy a ja podchodze do prawka juz 4 raz i kurwa zdac nie moge kurwa

co ty..p ...lisz...od kiedy po zjezdzie z autostrady wjezdzasz gdzies w pole? zjazd zawsze jest na jaks miejscowosc...

Pisałam ze jechalam drogą krajową ekspresową a nie AUTOSTRADĄ co wy czytac nie potraficie? :D

chyba nie wiesz co piszesz...bo napisalas ze z autostrady nie umiesz zjechac Mam prawo jazdy ale nie umiem wyjechać z autostrady,

Gość jesli dopiero zaczęłaś
prowadzić to jeszcze będziesz miała parę takich wpadek :D

Gość h44444h44h4h
mnie zastanawia jak takie kretynki zdają egzamin ???!! a potem nie potrafią zaparkowac miedzy samochodami wiec zatrzymują sie na trawniku :D na rondzie trzymaja sie ''srodka'' jakby zaraz mialy wjechac w kwiatki, ocenic odleglosci rowniez nie potrafią wiec jedzie sobie taka laseczka prawie po pasie awaryjnym :D szoke

Gość blablable bla
ja np jestem z malej miejscowosci i na kursie prawka w ogole nie mialam stycznosci z droga ekspresowa i autostrada. mam prawo 3 lata i nadal bez zmian ta kwestia... hmmm ciekawe co bedzie jak znajde sie w takiej sytuacji. teoretycznie wiem, o co chodzi, bo czesto jezdze jako pasazer do niemiec :)

Gość autorka z toba wszystko OK
Nic sie nie martw, to kwestia wprawy. Nie kazdy od poczatku jezdzi autostradami. Twoim problemem jest zdenerwowanie i brak doswiadczenia w temacie (autostrad ;)) . Nie boj sie GPS-a. Raz sie pomyli ale sto razy dowiezie cie do celu. Jesli nie ufasz GPS-owi to zacznij od tego ze przed wyjazdem sprawdzisz trase w necie. Wydrukuj sobie wskazowki. Dodatkowo wlacz GPS i jedz w droge. Majac wskazowki raczej nie zginiesz. Najlepiej tego GPS-a przetestowac na znanych sobie terenach. A do tych co napadaja na autorke-mozna byc dobrym kierowca i nie lubic autostrad. Sama kiedys tez tak mialam, a tu gdzie mieszkam niestety musze co jakis czas wskoczyc na autostrade, tylo ze one tu sa ogromne i poplatane, nie takie male jak w Polsce.

Gość uppphhjjhjhjh
no tak bo polskie drogi są nieprzewidywalne :D :D :D

Gość eeeeefrdc
noo super. glupie krowy zdaja egzamin w jakiś dziurach...a człowiek w Warszawie się meczy po kilka razy...i to w dodatku jest egzaminowany przez ludzi zdających i pochodzących z tych dziur :(