Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gejeryk

czuje się samotny, szukac partnera przez internet czy czekać na szczęście??

Polecane posty

czuje się samotny, szukac partnera przez internet czy czekać na szczęście ?? mam 22 lata nigdy nikogo nie miałem

Gość edziebedzie
Mozna i przez internet. Moja siostra poslubila faceta poznanego przez neta. A w klubach gejowskich probowales?

Gość zakochanywbecie2
o lol gej :d nie ladnie tak być gejem :d

mam pytanie do osob wszystkich orientacji czy da się poznac kogoś fajnego przez internet??? czy nie jest to troche zabardzo na siłę i skazane na porazke??

Gość dissolved girl
Szukaj przez internet, dlaczego nie... ale moim zdaniem lepiej darować sobie serwisy randkowe, tylko po prostu nawiązywać znajomości, bez parcia na związek, lepiej przez wspólne zainteresowania czy coś.

Gość edziebedzie
No jest tak, kochaniutki, ze szukanie przez internet troche traci desperacja. Ale ja nie wiem jak jest w gejowskim srodowisku. ja mialam profil na portalu randkowym i nic z tego nie wyszlo bo spotykalam samych kretynow. Ale za to moja siostra trafila na fajnego kolesia i sa juz razem 12 lat. na to nie ma reguly. radze sprobowac i juz :-)

Gość Zuzanna Amelia & 24
Poznawanie przez net jest w dzisiejszych czasach tak bardzo rozpowszechnione , ze zaczyna nawet wypierac realne formy. Po prostu takie sa obecnie czasy ze net staje sie coraz bardziej popularnym komunikatorem. Proponuje sprobowac i w necie i w realu. Wtedy szanse beda najwieksze.

Gość zakochanywbecie2
ja ci radze szukac kogoś przez typu popisze ktoś na gadu xD

Poznalam swojego narzyczonego przez Internet. Spodziewamy sie dziecka i nie wyobrazam sobie zycia bez niego ;-).

Gość edziebedzie
Mam nadzieje ze znajdziesz kogos fajnego. A w jakich facetach gustujesz? Opisz prosze.

To wszystko zależy od szczęścia.Kiedyś w realu poznawałem masę dziewczyn i z większością z nich mi nie wychodziło.Potem przerzuciłem się na internet a tam to już w ogóle porażka, dziewczyny które szukają kogoś na czatach, portalach to zazwyczaj desperatki z zawyżonym mniemaniem o sobie a kolesie to zazwyczaj ruchacze szukający szybkiego seksu i to wszystko wróży niepowodzenie.Moim zdaniem każdy z nas ma przeznaczenie które prędzej czy później się spełni :) Wiem po sobie :)

Gość może poszukaj na jakiś
portalach branżowych, chociaż wiesz jak to jest z internetem... trzeba bardzo uważać , pozdrawiam:)