Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieskieOOczy20

Czemu?

Polecane posty

Czemu w dzisiejszych czasach mężczyźni nie mają ohoty na seks? To jest dołujące. Tyle się mówi o tym że facet myśli tylko o jednym itd. Przecież nic takiego nie ma miejsca, jesteście samolubni. Nie da się z Wami nawet rozmawiać.

Gość Najszybszy w mieście
masz 20lat? jesli tak, nie mam pytań:)

Nikt nie lubi marudzenia. Naprawdę nikt, Faceci są mniej problematyczni i już w ogóle nie kumają zmartwień z duupy. A można z nimi rozmawiać, wystarczy dobrać sobie odpowiednich rozmówców.

No przedtem narzekalas, ze faceci tylko wykorzystuja, czy to nie Ty bylas? W kazdym badz razie jesli to nie Ty to i tak masz bardzo nudny "ton pisania", wiec jesli jestes taka na codzien, to nie ma sie co dziwic ;)

Gość edziebedzie
A moze ty nie jestes za dobra w te klocki? A moze godzisz w jego poczucie estetyki? A moze jest gejem? A moze ma inna?

On był moim pierwszym , czy ja wiem raczej najgorsza nie jestem , lubie eksperymenty i ogólnie często to robić. Tyle że go zazwyczaj głowa bolała , a jak do czegoś doszło to tylko dzięki mnie.

Gość edziebedzie
Jakis , kurrrrka, dziwny troche ten Twoj facet. Moze czas na zmiane? A ile on ma lat? Ja kiedys mialam takiego faceta co mial przedwczesne problemy z erekcja i tez unikal seksu a mi wmawial ze to moja wina.

Gość adsfdsfsfsf
Mialas jednego faceta a uzywasz banalnego sformuowania " mężczyźni w dzisiejszych czasach"...Żałosne. Ja od mojego po 7 latach związku w tym 4 mieszkania i 3 małżeństwa opędzic się nie moge...

ojejku , tak napisałam , każdy zrozumie o czym pisze i nie musi to być odrazu żałosne. No właśnie dziwny, dlatego odeszłam , miałam tego dosyć, on chce wrócić , czyli pewnie nie miał innej , poprostu taki jest... ;/