Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Styczniowy przyjaciel

Pytanie do Plenerowej Żony o info

Polecane posty

Pisałaś na forum, że zakładałaś w Anglii Cyfrę Plus. W listopadzie mam zamiar odwiedzić Polskę. Moje pytanie brzmi czy jak brałaś załatwiałaś sobie dekoder i talerz to mówiłaś, że będziesz ją odbierać w UK? Czy długo czekałaś na dekoder i talerz? W Polsce mam telewizję N i teraz kończy mi się umowa. Chciałem zainstalować sobie cyfrę.

to nie ja zalatwialam cyfre tylko moja chrzesta ktora ja jednoczesnie oplaca (zostalam zmuszona poniekad :P). takze nie wiem jak dlugo sie czeka. ale nie musisz mowic ze bedziesz odbierac w uk (czego teoretycznie nie powinienes bo to niezgodne z prawem, ale oni i tak wiedza ze ludzie wywoza za granice). talerza wogole nie bralam, bez sensu targac, na miejscu kupisz za 20 funtow.

No właśnie mam zamiar tylko brać dekoder bo talerz kupię na miejscu. Wiem że to niezgodne z prawem ale cóż.... Pytam się ile czekałaś ponieważ miałem N i czekałem w PL tydzień za czym mi ją kurier dostarczył. Dzięki za odpowiedź

Gość wredniucha
""Pytam się ile czekałaś ponieważ miałem N i czekałem w PL tydzień za czym mi ją kurier dostarczył."" a to dziwne, bo ja poszłam do punktu obsługowego N i po podpisaniu umowy wyszłam z dekoderem pod pachą

Ja mam N i normalnie dekoder wrzuciłam do samolotu,do torby podręcznej,talerz kupiłam już na miejscu.Jeśli chodzi o przewóz samollotem-zaryzykowałam , ale nikt nic nie mówił ,o nic nie pytał.

Tak jak ja podpisywałam umowę, to dekoder dostałam w ten sam dzień, a załatwiałam o ile pamiętam w salonie Play,w którym wtedy też można było załatwić tv(o ile pamiętam listopad 2009)

Kiedy mój kolega przewoził dla mnie Cyfrę Plus kilka lat temu to normalnie przewiózł talerz i dekoder i nikt mu słowa nie powiedział i nie rozpatrywaliśmy tego w kategoriach ryzyka :)