Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natejloniowy

kompletnie sie zalamala

Polecane posty

Gość natejloniowy

Z Weronika jestesmy 4 miesiace po slubie .Staramy sie od dziecko ,ale mamy z tym pewne problemy walsciwie Weronika . Jednak do tej pory miala wiare ze bedzie dobrze i bya calkiem inna.Wszystko zmienil rodzinny obiad.Moja dalsza kuzynka przyciela ze kobieta ktora nie moze dac facetowi dzieci nie jest wiele warta.Stanely jej wtedy lzy w oczach ,wiem jak bardzo chciala by wreszcie mi powiedziec ze jest w ciazy .Oczywiscie kuzynke zjechalem ale co z tego ...Weronika jest teraz smutna,probuje rozmawiac ale ona mowie,ze jesli chce dzieci to moze poiwnienem odejsc...jak ja zmotywowac do dalszej walki i pomoc sie podniesc

Gość helkahahaha
4 miesiace bezowocnych staran nie stwierdzaja ze czlowiek jest bezplodny. Moja znajoma tak miala, naciskala na meza, probowali ciagle i nic. Po jakims czasie (chyba pol roku) uznala, ze nie moze miec dzieci. Kiedy dala za wygrana zaszla w ciaze :). Teraz ma dwoje dzieci. Mozesz isc ze swoja kobieta do lekarza, albo mozecie poczekac jeszcze i probowac. Ale nie szalejcie, to kwestia psychiki. Powodzenia

Gość natejloniowy
ale byla .. bo to sie wiaze z jej problemami zdrowotnymi ..

Gość jfggfjfjgj
kuzyneczke masz pojebana jak kilo gwoździ :) Ja uważam że jak kobieta pierdoli farmazony w ogóle jest bezwartościowa