Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creativity

Beznadziejne zaręczyny

Polecane posty

Gość creativity

Hej wszystkim! Z Karolem jestem od 4 lat, od 3 lat marzyłam,żeby mi się oświadczył. W ciągu tego czasu zdarzył kilkakrotnie powiedzieć, że kiedyś chciał mi się oświadczyć, ale cieszy sie ze tego nie zrobił, bo widzi jak sie zmieniam i juz nie jestem taka jak kiedyś. I to siedzi we mnie do dziś- te Jego słowa... Dziś z rana mi się oświadczył w beznadziejny sposób. Jestem chora, ledwo rozmawiam, mam katar, On przyszedł do mnie z rana, przykucnął przy łóżku i wykrztusił z siebie czy za Niego wyjdę. Byłam zła i rozczarowana. Inaczej to sobie wyobrażałam. Od bycia małą dziewczynką wyobrażałam sobie ten moment jako bardzo romantyczny. POza tym te jego słowa, że widzi jak sie zmieniam i nie zamierza mi sie oswiadczyc ciagle siedza w mojej głowie. Zareczyn nie przyjełam. Nie wiem co zrobic

Gość Armia prawików ze wzwodem5
jesteś idiotka daj mu spokój lepeij

Gość a wyjaśniłaś mu chociaż
przyczyny swojej odmowy ?

Gość creativity
Tak, powiedziałam to wszystko

Gość no i co on na to?
:O

Gość bleeeeeeh
ja bym powiedziala ze moglby sie bardziej postarac

Gość creativity
Powiedział, że od ponad miesiąca szuka odpowiedniego momentu, że żaden nie był odpowiedni, bo cały czas sie kłóciliśmy ostatnio. Powiedział jeszcze, że wiedział, że bede rozczarowana takimi zareczynami, ale mimo wszystko zaryzykowal i teraz zaluje, że nie zrobił tego w inny sposób