Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumterederide

nie rozumiem tych nagonek na kobiety

Polecane posty

Gość edgar huver
moim zdaniem to nie jest wina laski zabierajacej delikwenta To On powinien od wejścia dać do zrozumienia,że jest żonaty i nie chce ekscesów.

Gość a wyjaśniłaś mu chociaż
Rodzice, dzieci, rodzeństwo właśnie bywają sobą znudzeni ale nie odchodzą od siebie z takich głupich powodów bo to by świadczyło o niezłej patologii.

Gość nie rozumiem dyskusji
również tego nie rozumiem, tej nagonki (i to z jaka nienawiścią jeszcze..) na Włodarczyk i Krawczyka na przykład.. Niezależnie od tego czy kobieta jest suka czy nie, jeżeli w związku jest dobrze facet na inna nie spojrzy! Czy wy kobiety naprawdę macie taka opinię o facetach jako o jakiś marionetkach do których kobieta puści oczko i już lecą do niej zostawiając rodzinę? Wina za rozpad związku który DOPROWADZIŁ do zdrady często leży po obu stronach, a jeśli nie to na pewno nie tylko po stronie kobiety z która facet się później związał. Mam wrażenie że tą nienawiścią zieją kobiety które same były zdradzone i winią za to wyłącznie inna kobietę, a nie swojego faceta (czy bron boże siebie..) Osobiście myślę że dobrze że takie związki rozpadły sie w miarę wcześnie, kiedy ludzie są jeszcze młodzi i mogą ułożyć sobie życie z kimś innym i być szczęśliwymi w nowych związkach (a szczęśliwi rodzice często wychowują szczęśliwsze dzieci) Życie w związku bez miłości dla dobra dzieci uważam za totalne nieporozumienie.

Gość a wyjaśniłaś mu chociaż
Tak tylko czy tacy ludzie co skaczą sobie z kwiatka na kwiatek to wiedzą w ogóle co to jest miłość ?

Gość nie rozumiem dyskusji
no cóż, może nie wiedzą i ciągle jej szukają..nie wiem.każdy jest inny, tym bardziej nie należy zaprzątać sobie głowy takim człowiekiem i cieszyć się że poszedł w cholerę i nie zmarnuje ci więcej życia