Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blhajafjiw

jak odnalezc kierowce autobusu?

Polecane posty

Gość blhajafjiw

wracajac z pracy stalam na swiatlach i stal autobus. w srodku byl kierowca ktory sie usmiechal i machal pojechal troche dalej ale dalej glowe wystawial i nadal reka machal. skrecil w bok na przystanek i znowu sie wychylil i mi pomachal jak go odnalezc? facet wygladal naprawde przystojnie, ciemne oczy, ciemne wlosy, ladne dlonie. jak go odnalezc?

Gość jaquie
dzwonisz do mzk w swoim miescie. do dyspozytora. podajesz nr autobusu, godzine, przystanek i Ci znajdą. albo powiedza moze gdzie teraz jest i podejdziesz.

Gość Armia prawików ze wzwodem5
nic ci nie podadzą dziecko drogie, ochrona danych, pozostaje obczaić linię i numer i znów szukac tego autobusu

Gość blhajafjiw
zadzwonilam i mi facet powiedzial ze nie ma mozliwosci aby podali dane kierowcy osobom postronnym :o a mi tylko by zalezalo zeby wlasnie zobaczyc gdzie on teraz jedzie wsiadlam pozniej do innego autobusu i podeszlam do kierowcy i spytalam jak znalezc tego poprzedniego. powedzial mi ten numer wlasnie to zadzwonilam ale tez powiedzial ze oni nie maja jednej trasy caly dzien. a tak to bym pewnie tak stala jak osiol i czekala na niego ;)

Gość blhajafjiw
maja rozne trasy, mieszkam w wawie wiec moglabym tam stac i tydzien ale czy go spotkam?

Gość mala anya
Po co Ci jakis nieudacznik ktory jezdzi autobusem? kierowca autobusu :O

Gość jaquie
no ale nie chodzi przeciez o imie i nazwisko. wiadomo że Ci tego nie podadzą. zapytaj jaki jutro ma kurs, jakim autobusem itp.

Gość blhajafjiw
pytalam, powiedzial ze w ogole nie moze podac jakim nastepnym autobusem bedzie jechac, trasa cokolwiek, bo nie wie jakie sa moje zamiary :D

Gość redred
Hmm.... jesteś nieco podszyta dziwką prawda ?

Gość mala anya
ja daję tylko facetom z grubymi portfelami :O nie czaję jak Ty tak możesz nie dostaniesz od niego nawet pół wacika za noc :O

Gość srutututu majtkiZdrutu
" Po co Ci jakis nieudacznik ktory jezdzi autobusem? kierowca autobusu" Chuj z tym że kierowca autobusu grunt że przystojny

Gość redred
Dzisiejsze kobiety .... klasa. Wystarczy że przystojny a ta ma już majtki zżelowane i chętna. Klasa.

Gość redred
mi mój mały kndybałek nie stanie nawet jak piękna niewiasta przejdzie

Gość redred
Ha ha, ja pierdziele, facet sięnawet nie odezwał do niej, tylko machnął ręką a ta już ... ready :) Ciekawe ilu ją przeleci w ciągu 5 lat. A potem znajdzie taki kurwiszonek męża i będzie udawać że jest kobietą.

Gość redred
ja udaje mężczyznę ale nawet na forum nie udaje się :(

Gość redred
słabiutko podszywaczu.... nie powinno się robić czegoś, czego się nie potrafi.