Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam chorą rodzinę

Moja babcia jest w ciąży!

Polecane posty

Gość mam chorą rodzinę

Słuchajcie słuchajcie, jak sie dowiedziałam to w pierwszej chwili wyśmiałam bo jak kobieta prawie 60-letnia może być w ciąży... Ale to jest prawda i straszny wstyd i obciach dla naszej rodziny. Modle się tylko by nie usłyszały o tym media, które nagłośniły by sprawę, wtedy w szkole wytykaliby mnie palcami. W końcu byłaby to najstarsza matka w Polsce... dziadek na bank to się w grobie przewraca...dziecko jest nieślubne, babcia puściła się z sąsiadem 70-letnim... no i o gumkach pewnie nie słyszeli... ja pierdolę!

Gość pozdrawiam tych co znam
no i co z tego, a ty id sie leczyć na głoe lepiej i miej wiecej szacu7nku do starszych osób bo niedługo to Ciebie sama czeka za kilkanascie lat

Gość lonty
jezeli ma okres to moze zajsc, kobiety maja okres do 55 lat,ale moze sie zdarzyc wyjatek np twoja babka

Gość byczycaa
No to niedlugo bedziesz zmienial pieluchy wojkowi albo cioci

Gość mam chorą rodzinę
weźcie byście milsi byli, ciekawe jakby wam się takie coś przytrafiło jakbyście zareagowali. W ogóle babka się do nas przeprowadza na okres ciąży, bo lekarze mowią ze trzeba ją otoczyć szczególną opieką, bo jest duże ryzyko utraty ciąży w tym wieku. No i będę musiała dzielić pokój z bratem, fajnie, nie?

Gość mam chorą rodzinę
i wogóle jak ja będe mówić do tego dziecka, przecież wujek czy ciotka to śmieszne, jak ono będzie 17 lat młodsze ode mnie. Z drugiej strony to mi go żal, bo mieć takich starych rodziców to przekichane.

Gość Ale u was
patolka :O

Gość gość
Dziewczyno a ty pamietaj ze to jest twoja babcia i szacunek do niej się nalezy. Jak ty byś zaszla w ciążę i takie treksty bys słyszała od rodziny , co bys zrobiła i pomyslała bys na ich temat?Pomyśl chociaz trochę co robisz i co piszesz

Gość mam chorą rodzinę
Ale to samo mówi moja mama i wujek, a nawet gorsze rzeczy mówią, że lepiej dla tego dziecka by było jakby się nie urodziło. No bo tak- jak to dziecko pójdzie do szkoły to babcia przejdzie na emeryturę, i kto będzie je utrzymywał?

Gość mam chorą rodzinę
Po za tym jest im wstyd, bo babka taka pobożna, zawsze co niedziela do kościółka ganiała. Jak o tym się dowiedzą jej sąsiadki, to dopiero się zacznie gderanie. Ja piszę o tym tutaj, bo kazano nam milczeć jak grób, dopóki dorośli czegoś nie postanowią. Ale normalnie masakra, co będzie jak takie dziecko się urodzi jakieś chore albo uposledzone

Gość gość
chore i uposledzone dziecko jak to nazwalas to taki sam człowiek ja ty i ja czy inni , zapamietaj to sobie na przyszłość