Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadowolona. :(

Znienawidzony duży biust

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Wiem, że było już o tym pare wątków jednak nadal główkuję nad rozwiązaniem mojego problemu. Mianowicie mam 19 lat i duży biust porównywalnie do mojej sylwetki. Mój biust ma wymiary 90cm (92 w staniku) w biuście i 72 pod biustem przy wymiarach 172cm wzrostu, 62 cm w talii, 83cm w biodrach + waga 54kg. Wiem już dość dużo o dobrze dopasowanych stanikach, obecnie noszę 70/75 E/F (w zależności od firmy), jestem wysportowana (nie uprawiam regularnie żadnego sportu ale jestem aktywna, szczupła, miejscami koścista (kolana, żebra, biodra, ramiona). Dość dużo jem- przyznaję się ale nie mam fałdek ani odrobiny tłuszczu (chyba, że wszystko idzie w piersi :P ). Chętnie przeszłabym na dietę i porobiła ćwiczenia żeby biust się zmniejszył (wiem, że jest to możliwe, dużo się naczytałam + mojej koleżance się udało). Szukałam już wiele diet odpowiednich dla mnie jednak albo nie umiem szukać albo niczym nie mogę się zadowolić. Nie potrzebuję żadnych diet- cudów (20 kg w miesiąc) bo boję się za bardzo efekty jojo (tylko to stoi na przeszkodzie). Mogę zostać nawet kościotrupem- oby mieć mniejszy biust... Liczę bardzo na waszą pomoc.

Gość jfggfjfjgj
chciałabym mieć taki problem:)

Gość hela duże cycki
o ja tez sie chetnie dowiem:) ja mam jeszcze ten problem,że ciężkomikupić jakąś bluzkę czy sukienkę, bo normalnie to bym weszła w 36/38, ale przez te cyckinie mieszczę sie w ten rozmiar, a 40 czestojest dobry tylko w biuscie, a poza nim za duzy:(

Gość nie ma możliwości
Rozumiem,sama mam podobny problem i męczę się z nim od 30 lat odkąd mi urósł.Koleżanka zmniejszyła chirurgicznie,ale podobno to dosyć poważny zabieg i większosć lekarzy nie chce tego robić. Łatwiej powiększyc niż zmniejszyc;)

Gość a co niby takiego
jaki masz problem bo nie łapie przyznam szczerze :D

Gość obsesja 2
172cm i 54kg ??? to jakiś kościotrup z Ciebie z lekka :o przytyj troszkę :)

Gość laski sa dziwne dziwne
miejscami koścista (kolana, żebra, biodra, ramiona) Wszystko ok ale kościste biodra nie !!!!!

Do "a co niby takiego": Wiem, że dla tych, którzy nie mają dużego biustu jest to żaden problem ALE jest to naprawdę uciążliwe. W czasie miesiączki bardzo boli, po męczącym dniu gdy zdejmie się stanik też boli, przeszkadza w czasie spania, lata na wszystkie strony przy bieganiu... Mojemu chłopakowi to nie przeszkadza ale sama czuję się z tym źle. Zaczęłam się niestety nieświadomie garbić żeby to ukryć. Naprawdę jest to uciązliwe

Do "laski sa dziwne dziwne" Chyba nie zrozumiałam...

Gość nie ma możliwości
obsesja 2 Po co przytyć,przy takim typie figury nadal będzie szczupła,a biust urosnie jeszcze bardziej:-o,wiem po sobie.

Gość nie ma możliwości
niezadowolona, musisz nauczyć się z nim żyć,albo zmniejszyc operacyjnie,innej rady nie ma.

kościsty tyłek jest dla mnie nie atrakcyjny po prostu :o Choć duży plus za ramiona bo kobiety często mają grube i takie tłuste ramiona :o

W czasie miesiączki bardzo boli, Biust ??? nie łapie :D

Do "nie ma możliwości" Niestety zbyt boję się operacji, poza tym na pewno chcę mieć dzieci i karmić piersią więc na bank się na to nie zdecyduję... Może jakbym przeszła na jakąś dietę to coś by pomogło? Mam chyba organizm typu "wszystko idzie w cycki". :P

I znów do "laski sa dziwne dziwne". Tak, owszem- często boli w czasie miesiączek, wiele dziewczyn z resztą. U mnie pojawiło się to dopiero od niedawna i nie jest nie do zniesienia ale zawsze wadzi. :P A z tyłkiem problemu akurat nie mam- mam akurat- bynajmniej nie kościsty. Mówiłam o biodrach, a to mała różnica. :P

Gość oj kobiety kobiety :D
"wszystko idzie w cycki" Ja jestem jak niewierny tomasz muszę zobaczyć daj linka

Arr, zrobiłam powtórzenie, których nienawidzę, wybaczcie. :D

Niezadowolona. :( No dobra niech Ci będzie choć i tak wierze ci na 50% bo z taką wagą nie możesz mieć fajnego tyłeczka :D

Gość to nie jest duzy biust
ja mam 89 i jest normalnie, miałam 106 to był duży biust.nie rozumiem twojego problemu

oj kobiety kobiety :D Nie pozwalaj sobie! :P Może ty daj linki do swoich zdjęć, hmm? No dawaj, pooglądamy sobie wszyscy chętnie. Myślę, że facetom taki biust się podoba- mają co pomacać i na co się pogapić- takie mają (w większości żeby nikogo nie obrażać) podejście. Jest to krępujące, przynajmniej dla mnie...

Do laski sa dziwne dziwne Oj zdziwiłbyś się (bez przechwalania, serio), nie jest ani za duży ani za mały i nie wystają mi żadne kości. :P

Gość oj kobiety kobiety :D
Jest to krępujące, przynajmniej dla mnie... Wiem o tym ale ja jestem kobietą :) możesz mi pokazać po za tym i tak nikt Cię nie pozna po cycuniach :D ja też Ci pokaże jak wyślesz :)

Do "to nie jest duzy biust" Skoro miałaś 106 i tak Ci zmalał to rzeczywiście mój problem może wydawać Ci się głupi. Dużo zależy jeszcze od sylwetki. Jaką masz? + Błagam, powiedz mi jakim cudem biust tak Ci zmalał?

Gość nie wydaje mi się, że biust
90 cm był bardzo duży.

Oj zdziwiłbyś się (bez przechwalania, serio), nie jest ani za duży ani za mały i nie wystają mi żadne kości. Bez urazy ale dziwie się że jeszcze żyjesz chudzielcu :P :D

już wiem pewnie jesteś niewidzialna bo taka chuda taki eteryczny twór :D

schudłam ale u ciebie niemożliwe raczej z taką wagą

Gość nie ma możliwości
zalezy jakie są proporcje.Ja np mam bardzo wąskie biodra,szcupłe długie nogi,a na górze jakiś sterczący gigant. Tak,duży biust ch..nie boli przed mies.i utrudnia codziennie życie,nie zrozumie tego żadna,która nie zmaga się z tym problemem. Jedynie facetom to się podoba:-o,chyba,bo prawie każdy się ogląda.

masz postać fizyczną chociaż ? :D patyczku :D