Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjgjjgjjg

wstyd mi za siebie ;/

Polecane posty

Gość jgjgjjgjjg

szłam ulicą i jakaś dziewczyna spytała sie mnie coś po angielsku,a ja nie zrozumiałam i powiedziałam pod nosem po polsku "nie wiem" i poszłam :O teraz będzie myśleć że naród polaków to gbury i chamy :O

Gość czacha/blacha
no widzisz...taki poziom nauczania w naszych szkołach, że zamiast dialogów z życia wziętych, każą się słówek uczyć :o

Gość jgjgjjgjjg
no właśnie spanikowałam ale ona pomyślała na pewno że ją chamsko olałam...umiem,ale z taką prawdziwą komunikacją nie jestem obyta,no ale mogłam chociaż przeprosić po angielsku albo poprosić o powtórzenie..tak mnie tym zaskoczyła kurcze,mam nadzieję że ktoś inny jej pomógł

Gość jgjgjjgjjg
no tak,teraz czuje sie jeszcze dziwniej,bo ktoś mysli że to prowo no tak,pewnie nie ma głupszej ode mnie,każdy inny by sie lepiej zachował,racja

Gość jgjgjjgjjg
kiedyś sie mnie ludzie pytali o drogę to wtedy jakoś pomogłam,innym razem szłam z koleżanką i też ludzie czegoś chcieli ale wtedy ona od razu zareagowała,po angielsku mówi tak jak po polsku.. głupio mi tym bardziej że nie należe do osób które są na innych obojętne,nieraz jak ktoś pytał kogoś innego "czy moze mi pan pomóc?" to jak widziałam że tamten olał to sie sama wtrąciłam i spytałam o co chodzi... a teraz takie coś odwaliłam i w dodatku zdaje mi sie że tylko ja mogłam coś takiego zrobić