Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papciuszek

jestem brzydka...

Polecane posty

Gość Barbielala
a nos jaki masz? Mały? duży?

Gość papciuszek
Taki trochę większy... ok, opiszę siebie tak mniej więcej, ale jak komuś się odechce jeść to z góry przepraszam. Mam wysokie czoło, nieregularne brwi (są z natury tak krzywe, że nawet po wizycie u kosmetyczki źle wyglądają), małe oczy, rzadkie rzęsy, spory nos, wąskie usta, krzywe zęby (nie stać mnie na aparat), bardzo mały biust, spory tyłek, grube nogi (szczególnie łydki), nogi nieproporcjonalnie krótkie do wzrostu no i sam wzrost - 176 cm przez co czuję się jak wielkolud :(

Gość Barbielala
na wysokie czoło powinna pomóc grzywka (przy okazji zasłoni brwi) do rzęs kup jakąs dożywkę i dobry tusz pogrubiający.. błyszczyk lu szminka powiększajaca usta i stanik push-up

Gość Barbielala
dzieciom do 12 lat chyba tylko

Gość Barbielala
nie wiem, ale jak mój brat miał zakładany kilka lat temu i miał 13 lat wtedy to rodzice musieli zapłacić bo ortopdonta powiedział, ze do 12 lat jest za darmo

Gość papciuszek
Tak, aparat refundowany do 12 lat. I od dawna juz robie tak jak napisalas, ale najwidoczniej to za malo, skoro dalej paskudnie wygladam :(

Gość ore sobie na traktorze o bosze
autorko nie dołuj się ja też piękna nie jestem i żyje, jest ciężko ale jakoś daje radę

Gość ore sobie na traktorze o bosze
niby tam miałam jakieś przygody z facetami, ale to przelotne znajomości, aż dziw że się w ogóle taką paszteciarą zainteresowali.Wiadomo, żadnego związku na poważnie nie było a niedługo 21 mi stuknie I też się osłuchałam w dzieciństwie że wiedźma, gargamel, kulfon ale z tym żyje