Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta 20122

Facet sie mną zabawił - przeczytajcie :(

Polecane posty

Gość Marta 20122
NIE

Hehe jaka stanowczosc:) Trzeba myslec o tych fajnych chwilach a nie sie lamac. Przezylas bardzo fajna i pouczajaca przygode, niestety bez happy endu:) Na pewno wyciagnelas jakies wnioski i bedziesz uwazac nastepnym razem:) Ja tam widze wiecej plusow niz minusow:) Ale to ja:) Pozdrawiam:*

Gość Marta 20122
Nie rozumiem gdzie ty tu widzisz plusy. Koles mnie bajeruje, bzyka sie ze mną, a w czasie pobytu u mnie bajeruje inne laski. Gdybym wiedziała że taki z niego LOWELAS to bym w życiu nie dopuściła żeby ta znajomosc zaszła tak daleko. Zabawił się mną drań, kto wie, może już dzisiaj posuwa inną złamas jeden!

Gość ojjj Marta
daj doopy następnemu a zapomnisz o tym

Jestem niepoprawnym optymista po prostu:) Niewielu mnie nie rozumie. Pozdrawiam:)

Gość Marta 20122
dlaczego tym razem pozdrawiasz bez buziaka? HAHA

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiiii
Marta Marta masz już nowego kutasa któremu się dajesz ruchać gdzie on tylko chce?

Gość Marta 20122
taaaaaaaaaaaaaaaaaak mam już nowego - bawimy się na całego ale tym razem nie jestem taka głupia już i anala od razu mi nie zaproponowałam jak tamtemu :)

Gość Marta 20122
podszywom wyzej dziekuje

Gość Marta 20122
do autorkiiiiiiiiiiiiiiii Marta Marta masz już nowego kutasa któremu się dajesz ruchać gdzie on tylko chce? A CHUJ CIE TO OBCHODZI?

Gość chybapadnechyba
jak mozesz po 3 miesiacach, bez zwiazku, dac gosciowi doopy ? Wytlumacz mi to kurwa bo nie jestem w stanie tego zrozumiec... Jestes lampucera i tyle w temacie

Gość Marta 20122
tak naprawdę to kocham dawać dupy każdemu kto zechce :)

Ja tam rozumiem po czesci autorke. Sam bylem w takich "zwiazkach", a wlasciwie ukladach...tez miala byc szczerosc, itd, ale po pewnym czasie wyszly na jaw nieznane mi fakty ;). Jasne, nie jestesmy razem(stricte), ale: a) sypiamy tylko ze soba b) mowimy sobie prawde.

Gość kumpel z prawem do bzykania
autorka widoaccznie przezywa szok po pierwszym takim zwiazku i zawraca nam tutaj doope :D fakt jest taki ze po 3 - 4 takich relacjach przyzwyczai sie do takich ukladzikow a kiedys trafi moze na faceta ktory bedzie jej odpowiadal i sam sie zadeklaruje ze chce zostac , wtedy bedzie to strzal w 10 ale pukico uzywaj Martusiu, nie przejmuj pierdolami i wyciagaj z takich zwiazkow korzysci i nauke dla siebie ;-) 🖐️