Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszczuch krakowski

ludzie z brzydkich blokowisk w brzydkich miastach

Polecane posty

co was tam trzyma?

Gość w krk nie ma bloków?
nie wspominając o cudzie urbanistyki z twojego regionu nowej hucie

Gość gram w życie.
Ja się przeprowadzam na osiedle domków jednorodzinnych. W krakowie bym nie chciała mieszkać bo to i tak wiocha i dno. Londyn mi się marzy :)

Gość fikumikkku
osiedle to jak blokowiska, jak dom jednorodzinny to tylko minimum sasiada z lornetki ha

Ja mieszkam w kamienicy, ale jabym miała wybierać między domem na uboczu, a blokowiskiem to wybralabym to drugie :P

ale ja nie rozumiem jak ludzie przez całe życie gnieżdżą się w zapyziałych miastach, w brzydkich blokach zamiast opuscić takie miejsce, nawet nowa huta w krk to inna bajka bo do wielkiego europejskiego miasta 15 minut drogi a w radomiu, a w katowicach, a w sosnowcu to tylko telewizja i internet bo nawet za oknem takie widoki że lepiej nie wyglądać o wyjściu na miasto nawet nie ma co mówić :) najwięcej w internecie jest zawsze ślązaków, na czcie interii pokój katowice zawsze więcej ludzi niż w krakowie i warszawie razem, wegetujecie przez kompami 🖐️

Gość prawictwo pospolite1
wiesz o tym ze katowice maja mniej zanieczyszczone powietrze od Krakowa ? Krakow jest najbardziej zanieczyszczonym miastem jesli chodzi o pył zawieszony .w Polsce .. Swietnie ne ?

Gość prawictwo pospolite1
warto zwiedzic krakow jako turysta . Bo to ładniejsze miasto od Warszawy . Ale na pewno nie chciałbym tam mieszkać . Hehehe //

Gość gość
Co najlepsze - to przecież w tych pięknych, bogatych miastach, jest największy problem z powietrzem, więc o czym dyskusja? Wybierzcie się na konferencję o smogu w Polsce - http://www.konferencje.inzynieria.com/ Może wtedy trochę inaczej na to spojrzycie.

Gość gość
Rybnik to przecież prowincja, a też jest problem ze smogiem. Pewien osobnik podał nawet do sądu rybnickie cuchnące powietrze :-)