Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wave96

potrzebna pomoc psychologiczna najlepiej przez gg

Polecane posty

Gość wave96

Witajcie potrzebuje pomocy psychologicznej .. Deprescja .. Stres.. Brak checi zyia.. Jak z tym walczyc?

To raczej niewykonalne....jak sobie wyobrażasz taką pomoc przez komunikator hę ? Pocieszanie ? Analiza osobowości? Zwierzenia netowe?

Gość jest taka pomoc na skype
wołaja 120 za godzinę drogi biznes

Gość wave96
Czytalem ze wiele osob korzystalo z takiej pomocy i po takiej 'terapi' internetowej bylo o wiele lepiej.

Gdzie czytałeś ? Przecież to "balans", ktoś kłamie . Powiedz czy korzystałeś kiedykolwiek z porad psychologa ?

Gość wave96
Na innej dyskusji ogolnej. Nie nie korzystalem. Nie mam zbytnio takich mozliwosci tez. Te moje depresje sa przlotne ale ciezkie..

"przelotne" ? :)) Podejrzewam , że masz depresję wegetatywną .nie leczoną od lat . Poczytaj w googlach..zrozumiesz . Nie leczona ...stwarza niebezpieczeństwo , o którym pojęcia nie masz . Te objawy , o których wspomniałeś , są tylko namiastką większych problemów ; Dlatego nie szukaj pomocy w necie... to nic nie da, może jedynie załagodzić symptomy, żeby zaraz potem uderzyć ze zdwojoną siłą . Nie straszę, piszę wprost , to fakty . Przemyśl to...warto . pozdrawiam :)

Gość wave96
Dzieki, dzieki za pomoc przemysle.

Gość gość
Ja się nie zgadzam z tym, że pomoc przez internet jest nieskuteczna. Zgadzam się że w przypadku niektórych zaburzeń nie może mieć miejsca (nerwice, psychozy) ale jako wstępna konsultacja na pewno. Polecam Ci: www.centrumsystema.pl

Gość gość
a może Telefon Zaufania (tam pracują psycholodzy, pedagodzy), napewno się wygadasz i coś doradzą, jest to darmowe, tylko czynne dopiero od 14.00.

Gość Flipp
Zgadzam się z tym, co napisał gość. Centrum Psychoterapii i Rozwoju Osobistego SYSTEMA jest naprawdę godne polecenia. Są fachowi, dyspozycyjni, uprzejmi, a przy tym niedrodzy wziąwszy pod uwagę wszystkie inne oferty. Polecam ich bezsprzecznie! Flipp

Gość gość
z depresji trzeba chcieć wyjść samemu lekarz może tylko zapisać tabletki które masują objawy podstawa to samemu chcieć zmienić swój sposób myślenia wyjść z domu, planować każdy dzień, być aktywnym ćwiczyć, zdrowo się odżywiać ja chodzę na jogę i basen, czasem trudno się zmobilizować by wyjść z domu, do ludzi, ale staram się

Gość gość
maskują objawy, połknęłam "k" chyba jestem głodna ;-)

Gość gość
Ja mogę Ci pomóc. Interesuję się psychiatrą i psychologą od dawna. I jestem bardzo tolerancyjny i wyrozumiały człowiek. Mogę :)

Gość gośću
zobaczcie kiedy autor był tu po raz ostatni

Gość winthelottery
14.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Ja mogę Ci pomóc. Interesuję się psychiatrą i psychologą od dawna. I jestem bardzo tolerancyjny i wyrozumiały człowiek. Mogę usmiech.gif - daj adressss ja tez chce :)

Gość gośću
chcesz to i ja mogę pogadać, choć nie wiem czy otrzymasz taki profesjonalzm mirodow@gmail.com

Gość Anastasiam900
Nr gg do psychologa: 48374946

Gość gość
Ja bym namawiała do skorzystania z profesjonalnej pomocy w jakiejś poradni online. Jest ich sporo w internecie. Sprawdziłam Weszłam na stronę tej poradni wspomnianej przez Flippa... budzi moje zaufanie i rzeczywiście niedrogo. Bo jak w innym miejscu zobaczyłam cennik (za jednego e-maila 35 zł) to się przeraziłam... Rozmowy gg też jest tam tania... Z tego, co pamiętam to 50 zł za całą godzinę. Myślę, że ceny przyzwoite.