Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgda123

Od ponad pół roku nic:(

Polecane posty

Gość mgda123

Drogie Panie, jestem już załamana, od połowy marca staram się o dzidzie, w ubiegłym roku w grudniu poroniłam w 3 miesiącu, więc pragnę dziecka. Nie mogłam wytrzymać przez pół roku i zaczeliśmy wcześniej starania, byłam jakiś czas temu u ginekologa niestety nic mi na to pani nie poradziła, doradziła aby starać się w dzień owulacji, i nie kochać się często aby plemniki dojrzały. Co miesiąc mam nadzieję, robiłam już dziesiątki testów:( czy wy też tak długo się staracie? Rok temu udało się po miesiącu

Gość mgda123
Dodam że mam 21lat a mój partner 26 więc nie powinno być problemu

Gość albabetaomega
Dla Ciebie 6 miesięcy to długo?? Nie żartuj, do jednego roku to norma dla zupełnie zdrowych par. Po prostu za bardzo o tym myślisz i tyle. U mnie dopiero 37 cykl załapał i co mam powiedzieć. Uwierz mi, że pytanie "czy wy tez tak długo się staracie" dla części osób na tym forum brzmi dziwnie. Powodzenia.

Gość ehh jestes bardzo mloda
masz czas a pol roku to nie jest duzo spokojnie ja sie staram juz kilka lat:O i mam juz swoje lata idzie 31

Gość yhm yhm yhm
Moja kuzynka ma termin na kwiecień. Bardzo się cieszę, bo starała się 6 ... lat !!!! Wszystkie badania wyszły im dobrze. Raz zaszła i poroniła i później znów były 3 lata ciszy.

Gość zrób badania hormonów,
partner badanie nasienia i może zmień ginekologa, proponuję zacząć monitoring cyklu, choć to prawda co piszą dziewczyny- po pierwsze pół roku to naprawde niewiele ( u mnie już 28 cykl ), a do tego jesteś bardzo młoda, więc spokojnie, na luzie, bez stresu i z przyjemnością

Gość Livia_85
Masz 21 lat??? Ręce mi opadają. Ja chyba żyję w innym świecie, w którym tak młodym dziewczynom do głowy nie przychodzi, żeby już mieć dziecko.

Gość 13414
Niepotrzebnie się stresujesz. Jesteś jeszcze bardzo młoda, masz tyle czasu.

Gość Livia_85
Albo po prostu naciesz się młodością i swoim partnerem. :)

Gość Livia_85
Może też najpierw pomyślcie o ślubie, bo rozumiem, że to nie jest Twój mąż?

Nie pouczajcie jej!!!! Czy ona o to prosiła???? Rany nie wyobrażam sobie żeby mnie ludzie pouczali jak żyć, to jest moje życie, jej to jej życie, a Wasze to Wasze! Odpuście sobie te durne komentarze!!!

A po co jej ślub? Może go nie chce? Nie każdy musi go brać, czy to jakiś przymus?