Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika-nl

Co myślicie o takim torcie?

Polecane posty

Gość monika-nl
Gość ale super tort
mysle ze kazda dziewczynka bylaby zadowolona :)

Gość chyba w snach
swietny;)

Gość atomowa.biedrona
Sama robie torty [tylko dla rodziny ;d] i mialam podobny zrobione na urodzinki siostrzenicy. Każdemu smakowal i sie podobal, zwlaszcza siostrzenicy :) Napewno sie spodoba ;)

Gość ..........................caAB
ale swirujecie z tymi tortami....a nie moze byc zwykly, piekny tort, wylozonymi mega truskawami i innymi zjadliwymi owocami tylko ten lukier...?

Gość moje dziecko ma 3 lata
i w ogóle się tortem nie interesowało w dniu urodzin... dużo większa atrakcją były świeczki i ich dmuchanie! Moim zdaniem lepiej zamówić dorosły tort tak żeby przynajmniej goście zjedli, a takie ozdobne wymyślne, zostawić na później 5-6 lat, kiedy dziecko już będzie wiedziało o co chodzi i na prawdę będzie się tym cieszyć.

Gość monika-nl
mala na 2 urodzinki cieszyla sie z tortu i dmuchala swieczki, to mysle ze z takiego powinna byc tymbardziej zadowolona, lubi lalki barbie

Gość JolkaJolkaJolka
Lalka barbie interesuje się każda dziewczynka zanim jeszcze zacznie mówić. Moja pierwszy raz zobaczyła barbie na strychu w pudełku w wieku 12miesięcy i odrazu się zainteresowała,ale ja szybko odwróciłam jej uwagę wtedy. Kiedy miała 14miesięcy czegoś znowu na strychu szukałam i weszła tam ze mną, ale tym razem już wyszła z tą lalką i musiałam odpakować bo by mi życ nie dała. Teraz ma 2,5 roku ma pełno tych lalek i ma małe laleczki simba które są dziećmi tych barbie;) i sie tak bawi marząc juz o domku dla nich.

Gość moje dziecko ma 3 lata
to jak uważasz, na pewno zależy od dziecka. Moje dzieci tylko latały z balonami, oglądały zabawki, a jedzenie i tort je mało obchodzi, tak samo było u mojego syna i jego 3 miesiące młodszej kuzynki.... no oczywiście oprócz wspomnianych świeczek, które dmuchały wszystkie dzieci z 10x każde :D Ja zamawiał tort w kształcie piłki, bo myślałam, że syn się będzie cieszył, no ma świra na punkcie piłek- dużo więcej zapłaciłam, niż za taki klasyczny, a on na prawdę zareagował dość obojętnie, dlatego uważam, ze nie warto było przepłacać.

Gość JolkaJolkaJolka
Ostatecznie można samemu zrobic taki tort. I jak to któraś wyżej napisała możńa zamiast gumowej sztucznej średnio smacznej powłoki użyć zjadliwych truskawek i innych soczystych owoców-MNIAM! W środek wsadzić lalkę barbie i ze śmietany ubitej na gęsto uformować suknię a na wierzchu pokolorować ta suknię tymi owocami -no myśłę że byłoby przepysznie,orginalnie i atrakcyjnie dla dziecka ze względu na lalę;)))

Gość 15146
Chcesz go robić sama czy zamówić w cukierni? Ja osobiście bym zrobiła dla córki jeden z tych http://www.voila.pl/022/smh8m/?1 http://www.voila.pl/022/smh8m/?2 .Bo wiecej jest do jedzenia a w cukierni płacisz cene rownież za lalke a tortu nie zamówisz w każdej wadze tylko do okreslonej wagi max 1,5kg jak sie nie myle . Masa cukrowa nie jest zbyt smaczna a na lalce jest jest dość gruba warstwa. No i tez zalezy od cukierni bo w sumie w mogą na każdego torta dowalic kg masy cukrowej by tylko waga torta byla wieksza...

Gość monika-nl
sama nie, zamowic u cukiernika. ma byc na 18 porcji cena 60zl, a wiec nie duzo.

Gość monika-nl
dostalam mms zdjecie jak on ma wygladac i jest bardzo podobny do tego z linka, ale wydaje mi sie ze on nie jest z takiej masy cukrowej tylko wlasnie z samej smietany ta "suknia" tak to wyglada na foto

Gość JolkaJolkaJolka
60zł za 18 porcji to za darmo bierz i nie zastanawiaj się.

Gość 15146
Sama jestem cukiernikiem i szczerze nie spotkałam sie aby tort lalka nie był z masy cukrowej(tzn. obłożony nią) bo musza ukryc jakoś włozenie lalki i ją "ustroić"

Gość monika-nl
wlasnie tez tak mysle :) a wiec bedzie lala :)