Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zonaty026

Niby zdrada

Polecane posty

Gość o rety masakra
Poza tym każda kobieta kusi doprawdy i co przejdzie taka obok mnie i zakręci dupą ??? i co to miało mnie podniecić ?

Gość o rety masakra
to dupką na boki i widzę tak owe reakcję. A co to niby jest imbecylko ?! i widzę och taką reakcję jak by chieli mnie zgwałcić ....taa jasne spojrzeli na ciebie przypadkiem ja też tak robię jak idzie jakaś ładna laska to spojrze ale to nie znaczy że mam "reakcję na nią"

Nie no my nie odbieramy na tych samych falach. Weż sobie poczytaj na spokojnie od początku i nie gorączkuj się bo to tylko forum i jakaś tam gadaka a Ty się trzęsiesz jakbym Cię chciała co najmniej zerżnąć.

Gość :D haahahahahaha
a najśmieszniejsze jest to że te laski myślą że my faceci na nie mega lecimy :D spotkałem się nie raz z taką sytuacją ....

Gość o rety masakra
a Ty się trzęsiesz jakbym Cię chciała co najmniej zerżnąć. Ty mnie zerżnąć a jakbyś to zrobiła masz fiuta ? Po za tym wolę rówieśniczki laski 21-25lat a nie stare

Gość o rety masakra
Tonika_Tonika A ja od razu wiedziałem że jesteś stra rurka :D

Gość o rety masakra
tym że kusimy bo się Wami bawimy :D:D:D taaa..... bawić to się możesz lalkami

Tonika jest na tym świecie niesprawiedliwość,ty moja fote widziałas a kiedy ja zobaczę twoja? Nie to żebym nalegał czy coś w tym stylu ale jakaś sprawiedliwość musi byc:)

Maleńki w tym wieku są ciekawsze zabawy. Za pare latek się przekonasz jakie. A teraz idę spać bo dorośli chodzą do pracy. Żonaty każda lubi.

Tonika nie pekaj,ja wstaje do pracy o 5rano nie dużo snu mi zostało ale jeszcze posiedze na necie chwilę

Gość etwywy
a olała Cię :D oj naiwniaku nie wiesz że kobiety sa chciwe biorą i nic nie dają w zamian

etwywy nie czekam na odpowiedź od toniki to raz a dwa nic nie wzięła więc dlaczego ma dawać coś w zamian

Gość gfsagrewywu
widziała Cię więc fajnie by było jak sama by się pokazała nie sądzisz ale ty jej sie nie podobasz to traktuje cie jak smiecia ....

Gość fgyhuhgfdr
Jesz ze zdjęcie w kiblu robił w tajemnicy przed żoną pierdolony musi być coś na rzeczy że żona go podejrzewa