Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczynny samarytanin

Polska gościnność

Polecane posty

Gość o nie nie nie nie nie nie nie
nawiedzeni kibice w starciu :o

zignorowałbym po za tym piłka nożna to nuda 💤 nie oglądam i nie znam się na piłce

Też kiedyś tak myślałam. Ale gdy już zaczęłam się interesować zmieniłam zdanie. Chociaż nie jestem zainteresowana wszystkimi ligami w piłce nożnej. Co do zignorowania-trudno jest zignorować obrażanie przez kogoś ulubionego klubu. Jeżeli nie interesujesz się piłką nożną to pomyśl, że ktoś obraża Twoją ulubioną piosenkarkę lub aktorkę.

Gość gytdyt
real madryt i c barcelona to żydowskie kluby ,z żydowskimi wlascicielami, gra tam tez kilku żydowskich kopaczy

Gość Uczynny samarytanin
Cholerni kibole wszystko rozwalą. Najpierw stadion legii, a teraz mój topik :O🖐️

Gość Uczynny samarytanin
gytdyt real madryt i c barcelona to żydowskie kluby ,z żydowskimi wlascicielami, gra tam tez kilku żydowskich kopaczy - No, wreszcie ktoś gada do rzeczy :P

Gość Uczynny samarytanin
Messi, to czarny żyd niewolnik i ruchacz naiwnych prostytutek :D🖐️

ale co do ruchacza naiwnych prostytutek, to się zgadzam A niby dlaczego naiwnych ?

bo tylko naiwne poszłyby z nim do łóżka Przecież napisałaś sama PROSTYTUTKI to ich praca a nie pójdę nie pójdę on im płaci za swoj blowjob :D

ale i tak prawie wszystkie by mu odmówiły NIe rozumiem Cię.....jak one moga mu odmówić ? chodzi ci że po za pracą czy co ?

Prostytutki też mogą powiedzieć: ,,Takiego klienta to ja nie chcę". Chyba, że są zmuszane do takiej pracy, ale to już inna sytuacja. Te, które pracują z własnej woli odmówią mu. Jeżeli pracują z własnej woli i mu nie odmówią, to są naiwne.

Takiego klienta to ja nie chcę" :D:D:D tak to mogą powiedzieć jak by je bił a tak to nie mogą odmówić zapewniam Cię :)

eżeli pracują z własnej woli i mu nie odmówią, to są naiwne. Skąd ty bierzesz te teorie ale dlaczego są naiwne ? przecież to zwykły człowiek zwykły klient który pewnie będzie szczodry w napiwku :D

Gość mama - pyta 27 cm.
o nie nie nie nie nie nie nie bo tylko naiwne poszłyby z nim do łóżka Przecież napisałaś sama PROSTYTUTKI to ich praca a nie pójdę nie pójdę on im płaci za swoj blowjob - Ale ta prostytutka co z nim zaciążyła, naiwnie myślała, że wyciągnie od niego sporo kasy i będą razem, a on j ą kopnął w d :D

No to się zawiodą, jeżeli myślą, że on będzie miał czym je zadowolić. Ale się z tobą zawile gada jakoś tak chaotycznie .... chodzi Ci o jego fiuta ???

Ale ta prostytutka co z nim zaciążyła, naiwnie myślała, że wyciągnie od niego sporo kasy i będą razem, a on j ą kopnął w dupe no i dobrze zrobił ona myslała że będzie z dziwka ????

o nie nie nie nie nie nie nie No to się zawiodą, jeżeli myślą, że on będzie miał czym je zadowolić. Ale się z tobą zawile gada jakoś tak chaotycznie .... chodzi Ci o jego fiuta ??? Messi nie ma fiuta! Fiuty mają co najmniej 15milimetrów! :P

Messi nie ma fiuta! Fiuty mają co najmniej 15milimetrów! Sugerujesz że ma małego ?

Gość ffefr
jestem fanką Realu Madryt o nie nie nie nie nie nie nie No to się zawiodą, jeżeli myślą, że on będzie miał czym je zadowolić. Ale się z tobą zawile gada jakoś tak chaotycznie .... chodzi Ci o jego fiuta ??? Messi nie ma fiuta! Fiuty mają co najmniej 15milimetrów! - Tu się z tobą nie zgodzę. NIektórym udało się sfotografować fiuta Nessi wystającego z wody. Na zdjęciach z jeziora (Loch) Ness wygląda jak badyl.

a skąd niby wiecie jakiego fiuta ma messi czy jak to się pisze :D