Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjjjajjjjj

Jak zachowuje się mężczyzna, który nie kocha?

Polecane posty

Gość ajjjjajjjjj

Witajcie, Próbuję zrozumieć mojego byłego, który nagle stwierdził, że mnie nie kocha. Dosłownie z dnia na dzień, a oczywiście piękne i czułe słowa, słowa uznania czy nawet podniecenie na mój widok dało się u niego zauważyć do ostatniego dnia naszego związku. Związek trwał latami. Było między nami wiele problemów, owszem, nie była to tylko sielanka. Ale było dobrze. Teraz jest to świeża sprawa i nadal są emocje, ale gdy go widzę to on zachowuję się jakbym to ja mu zrobiła krzywdę, ucieka jak oparzony, kiedy nawet go niechcący dotknę. Myślałam, że człowiek, który nie kocha jest obojętny. A no i możecie mówić, że ja byłam w niego zapatrzona i nie widziałam zmiany zachowania, ale nikt nie zauważył, żeby do mnie się inaczej odnosił niż jak kilka lat wcześniej. Stąd moje pytanie, jak zachowuje się mężczyzna, który nie kocha?

Gość ajjjjajjjjj
Tak, pojawiła się inna kobieta, jakieś tam zauroczenie. Wiem od osób trzecich, że wcale z nią dużo kontaktu już nie ma. Ale nie rozumiem, jak można tak z dnia na dzień. Ja tu cierpię już kupę czasu i nawet przez myśl mi nie może przejść, że mogę go przestać kochać. Chciałabym, ale wiem, że jeszcze dużo przede mną. I zastanawiam się czy on naprawdę przestał kochać? Czy zauroczenie wygrało z wieloletnią miłością? Dodam, że to był jego pierwszy taki poważny długoletni związek.

Gość sdsdsfg
on cie nie kochał po prostu na niego dzialalas, fiut mu stawal, byl mily dla ciebie. ale z czasem po latach mu sie znudzilas, juz nie dzialalas na niego tak bardzo i cie kopnal w tylek. juz nie ejst taki mily. typowy ruchacz.

Gość Czekajac na rozum
bo zwiazek i kochanie w zwiazku zmieniaja sie wraz z uplywem lat. Niektorzy nie sa zbyt dojrzali na kolejny etapy milosci i kreci ich tylko poczatkowa chemia. Nie sa zupelni otwarci na inna milosc, te po kilku latach...Twoj facet wlasnie taki jest. Proste.

Gość tykrys bengalski
" Było między nami wiele problemów, owszem, nie była to tylko sielanka" i dalej "ucieka jak oparzony" 1. no to po co Go poparzyłaś? 2. przeczytaj sama to, co napisałaś a zdziwienie dla sytuacji minie gdy przyjdzie ZROZUMIENIE tego, co sama napisałaś.

Gość madralier
milosc mija jak zycie

Gość madralier
milosc to nieie prowadzeie porsche

Gość madralier
milosc slaxo wchodzi w zakrety

Gość mroczynka:
Ja miałam kiedys podobna sytuacje.. moj facet po 2,5 roku zwiazku z dnia na dzien stwierdził ze mnie nie kocha,.. ze od dawna juz niczego do mnie nie czuje.. zachowywał sie dziwnie, jak dotknęłam jego reki to odsuwał ja, patrzył na mnie ze wzgarda, nie chciał sie spotykac, krzyczał, usłyszałam wiele wstrząsających słow od niego, spotykał sie z kumplami, a na koniec w jego telefonie znalazłam polaczenia od jego byłej... takie jest zachowanie faceta, który nie kocha...

Gość mroczynka:
mi mała zalogowana-----> mnie sie wydaje, ze autorce nie chodzi tutaj o seks... tylko o zrozumienie tego dlaczego przestał kochac i co zle zrobiła... nie kazda kobieta ma faceta do seksu!! faceci uwazaja sie za obiekty pożądania, a sa okropnymi simierdzacymi flejami i laniami..