Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska ochota

30 urodziny! - jak spędzić je nietypowo?

Polecane posty

Za niedługo kończę 30 lat i chciałabym te urodziny spędzić inaczej niż zazwyczaj to się robi. Typowa impreza ze znajomymi, tort itd odpada. Może ktoś podsunie mi fajny pomysł? Chcę na to poświęcić dwa dni we Wrocławiu, Poznaniu lub innym większym mieście. Ja i mój facet. Macie coś ciekawego do podpowiedzenia?

Ale chcecie spędzić te urodziny tylko z facetem ? jeśli z facetem to stawiałabym na drogi hotel taki ze spa od razu z jakuzzi i inne bajery później kolacja w dobrej restauracji lub pójść do dobrego lokalu w którym możesz potańczyć :) jak jesteś bardziej odważna to pojedz w góry i jak masz kondycje zafunduj sobie zdobycie jakiegoś szczytu :) jak jesteś bardziej szalona to skoczcie na bandżi albo idźcie pojeździć gokartami. Ja jednak swoje 30 ur. wolałabym spędzić ze znajomymi na jakiejś imprezie np w stylu latynoskim :D ale gdzie mi tam do 30 :D

Hotel to będzie na bank, ale przecież cały dzień w nim siedzieć nie będziemy, więc co robić poza nim? Skok odpada, bo wiosną chcemy skoczyć ze spadochronem (miało być teraz, ale jesienią pogoda nie sprzyja). Myślę od paru dni i nic fajnego do głowy mi nie przychodzi... Szkoda, że nikomu innemu też nie... Naprawdę wszyscy spędzają urodziny na imprezie?

Gość gość
Proponuję torty artystyczne - na pewno będzie to wyjątkowy prezent-niespodzianka :) www.slodkadziupla.pl

Gość gość
Jakas beznadziejna jestes autorko! Nie masz pomyslu na wlasne urodziny?!? Twoj facet tez nie potrafi Ci zorganizowac jednego dnia?? Co my mamy Ci podpowiedziec jak nic o Tobie nie wiemy, ani o tym, co lubisz...Wyglada na to, ze to moga byc nudniejsze urodziny niz zazwyczaj. Dla mnie to wlasnie impreza urodzinowa czyni ten dzien wyjatkowym, bo jest okazja do spotkania sie w gronie znajomych, ktorych czesto nie widuje sie na codzien, a urodzinyz chlopakiem we dwoje to dla mnie nuuuda, bo takie romantyczne schadzki urzadza sie bez okazji w jakikolwiek dzien!

Gość gość
Widzę, że żaden z uczestników dyskusji nie potrafi zaproponować nic sensownego, a szkoda. Powiem Ci jak ja spędziłam swoje 25 urodziny właśnie w Poznaniu;) Rano mój narzeczony zrobił mi śniadanie, dostałam piękne kwiaty. Wstałam i miałam powiedziane, iż w ten dzień jestem księżniczką i nie mogę nic robić. To nie robiłam :D potem przygotowałam sobie naturalne kosmetyki: maseczki i peeling z miodu ! Po poludniu obiad, przyszli moi znajomi i dostałam od nich zaproszenie do zamknieciwpokoju. Na początku nie wiedzialam o co chodzi bo nigdy o tym miejscu nie słyszałam. A więc jest to escape room, taka sala gry, nie wiem jak to nazwać. W każdym razie zamknęli nas w dwóch róznych salach, ja byłam w sali morderstw i na podstawie wskazówek itp musieliśmy wydostać się z pokoju w ciągu godziny. Super zabawa! Potem tańce, troche alkoholu:) jeśli dalej szukasz pomysłu na przyszłe urodziny to znajdziesz informacje na fb o nich :)

Gość gość
Jak solenizant lubi horrory i mroczne klimaty to polecam zakupić mu wejściówkę do jakiegoś mystery roomu np. http://houseescape.pl/ - z pewnością będzie to dla niego niezapomniana przygoda, idealna na 30 urodziny!

Gość gość
Zorganizuj solenizantowi jakąś niebanalną niespodziankę. Teraz jest kupa różnych pomysłów na urodziny. Jak jesteś z Wielkopolski to masz tunel aerodynamiczny w Lesznie czy paralotnie. Oprócz tego można wykupić voucher na masaż ( to bardziej dla kobiet) lub strzelnicę ( to już dla panów). Propozycji jest mnóstwo, trzeba tylko trafić w odpowiednią.

Gość gość
a może pojedziecie się pościgać lub po prostu pojeździć sportowym autem ? Wiem , że firma motoprezent ma dużo auto do wyboru i organizują fajne eventy. Warto spróbować. Zerknij sobie na stronę http://motoprezent.pl/

Gość gość
A lubisz adrenalinkę? Jeśli tak, to polecam ci rozrywkę tego typu: http://houseescape.pl/ Zabrałam tam swojego męża właśnie na 30-te urodziny i to był strzał w 10tkę!

Gość zlapmoment pl
polecam nową, lepszą alternatywę dla fotobudki – videobudkę z efektem slow-motion – zlapmoment pl

Gość gość
Siemka. Wcale nie jest tak łatwo w Wawie znaleźć dobre miejsce żeby za niewygórowane pieniądze imprezę prywatną zorganizować. No chyba, że jakieś speluny, ale takich miejsc chciałem uniknąć. Ostatecznie na zrobienie 30 – tki dla ponad stu osób wybrałem Deseo. Wrażenia? Na plus. Dobra muzyka, nowoczesne wnętrza, wygodne stoły i siedzenia, bar zaopatrzony na bogato, mieliśmy ochroniarza itd. O ofercie można doczytać na ich stronce – deseo.pl. Tam jest też mail i tel wrzucony to można się śmiało kontaktować przez te namiary, mają kumatą obsługę, można się dogadać.

Gość gość
Chcieliśmy właśnie coś nietypowego dla przyjaciela i znaleźliśmy voucher na lot w tunelu aerodynamicznym w SpeedFly, był przeszczęśliwy, ma pamiątkę na zawsze, a do tego niesamowite urodziny za sobą. Polecam takie atrakcje ;)