Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie dlaczego

Moja dziewczyna unika mojej rodziny nie chce do mnie przyjezdzac

Polecane posty

Gość zastanawiam sie dlaczego

czy ktos może mi powiedzieć dlaczego ona sie tak zachowuje?Znamy się 1,5 roku ja 28lat ona 24. Praktycznie przebywamy tylko u jej rodziny (nieraz nawet zostaje u niej na kilka dni) lub spotykamy sie sam na sam.Unika jak może kotaktów z moją rodziną nie wiem dlaczego nikt jej nic nie zrobił ani nie skrzywdził owszem mój ojciec jest surowym człowiekiem ale szanuje ją i ja akceptuje.Moja rodzina nie jest jakaś patologiczna ani nic z tych rzeczy .Nie zrozumiem dlaczego tak trudno jest mi ja nakłonić do czestszego przeywania w moim domu rodzinnym.Jeśli już przyjedzie to na max godzine dwie i juz sie jej śpieszy wracać.Jak mam odczytać takie zachowanie mojej dziewczyny?

Oj powiem Ci szczerze, że ja też wolę jeździć do mojego faceta niż być u niego... może po prostu się wstydzi, krępuje... ja też tak mam ale mimo wszystko jeżdżę mieszkamy daleko i wiem, że on by się złościł... a nie możesz zapytać jej wprost? Na takim forum chyba nie znajdziesz odpowiedzi :( nie wiadomo co jej w głowie siedzi

Gość młodość zakochania
my siedzimy głównie u jego rodziny. znam jego rodzuiny duzo wiecej niż on mojej...