Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EchTeSpory

Co można zoribc oprócz mieskzania ze sb ?

Polecane posty

Gość EchTeSpory

Hey wam mam taki problem otóż mam niewiele latek (1gm) nie chce żeby pisano tu że jestem dzieckiem ;p bo tylko z wyglądu w środku jestem rozwinięty bardzo dobrze emocjonalnie Więc przejdźmy do tematu Otóż niedawno poznana dziewczyna (beata) bardzo mi sie spodobała z charakteru i nie tylko nie będe tu wypisywał wszystkich jej cech bo po co i w końcu doszliśmy do tego że jesteśmy ze sobą ona ma tyle samo alt co ja (13l) !13l)(1gm) i ona mieszka ok 300km odemnie więc to daleko ale bardzo sie kochamy i chciałbym wa spytać widzicie jakieś wyjście poza mieszkaniem razem aczkolwiek na to sie musza zgodzić i moi i jej rodzice ;/ oczywiście mowie po zaręczynach każdy kto ma propozycji to miło by było jakby napisał z góry dzięki

Gość hhhhhhhyyy
po tym co przeczytalem uwazam ze jednak jestes niedorozwiniety ja w twoim wieku nie bylem takim debilem won do ksiazek

Gość nie wierze- szok totalny
toć ty jeszcze dziecko jesteś. moze ci się wiek pomylił. jak mozna kogoś kochać w wieku 13lat i mówić o zaręczynach. to co napisałeś świadczy ze i emocjonalnie jesteś bardzo niedojrzały. jak ja miałam 13 lat, to owszem miałam chłopaka,z którym pisałam listy albo spotykaliśmy się i tylko rozmawialiśmy....taka szczenięcia miłość alenie prawdziwe uczucie o jakim ty piszesz. zachowaj tego posta i zajrzyj do niego za 5 lat,uśmiejesz się za wszystkie czasy:-)

Gość SztuukaTygrysa
sami jesteście dzieci pozdro :) totalni idioci :D