Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpiącaaaaa

odpuścić gamonia?

Polecane posty

Gość śpiącaaaaa

Hej, znam pewnego faceta od roku... widuje się z nim i znajomymi z jego kręgu co kilka miesięcy, bo to akurat przebywają w innym kraju. Ostatnio była impreza i super się bawiliśmy, no i strasznie z nim zaszalałam, ja leciałam na niego a on na mnie, wylądowaliśmy w łózku, na drugi dzien to samo, a teraz koniec weekendu i praca. I dziś drugi dzień jak ani słowa od niego, teraz era facebooka a że mam go w znajomych to kontakt niby istnieje ale choc tam zaglądam to nie pisze do niego. I on do mnie też nie... Na pewno wie, ze mui sie podoba, ale ja wiem, że to dośc rozrywkowy facet, bardzo pewny siebie. najbliżsi znajomi odradzali mi interesowanie się nim ale cóż, po ptokach:] I teraz mam dylemat, bo nie chcę zeby pomyslał, że mi aż tak zalezy, jest pewney siebie i kobietki na niego lecą, poleciałam ale nie chcę aż tak lecieć więc czy lepiej poczekać czy się sam odezwie?? czy darować sobie??? i nie chodzi mi o rady typu "jak dałaś to teraz ma cię za łatwą i olewa" bo to w sumie chyba wiem:] ale zna mnie już na tyle, ze wie że taka nie ejstem ale nie chcę wyjśc na taką co za nim lata sądzicie, że jak facetowi zależy to sam sie odezwie, choćby na fb czy znajdzie jakiś inny sposób???

Gość ja jesttem z wawy
wiesz spiaca az mi ciebie zal:( kurcze no jak on mowi, przeciez juz dawno powinien sie odswiadczyc:( no dzis juz wtorek!

Gość śpiącaaaaa
:] czyli ani słóweczka do niego:/ jak nie chce to cóż, trzeba bedzie odpuścić:( jutro mija przepisowe 72 godziny w czasie których zainteresowany powinien się odezwać... (tzn. podobno tyle czasu im trzeba:])

Gość angiefdr
olej go.

Gość śpiącaaaaa
ej ktosiu z wawy, wiem, ze zainteresowany facet odzywa sie od razu:) nawet czekać nie trzeba:) no ale chyba coś za bardzo mi zależało i dlatego liczę czas:)

Gość ja jesttem z wawy
ty masz jakis poradnik czy co? skad 72h? :)to do takich rzeczy sa specjalne podręczniki?

Gość śpiącaaaaa
hehe czytałam kiedys artykuł, ze tak stwierdzili "amerykańscy naukowcy":] nie wiem tylko czy to prawda:D dlatego tak wypytujęęęęę ale bez zartowania na jaką naiwną wyszłam, to pytam po prostu o radę czy lepiej siedzieć cicho i już bardziej sobie honoru nie psuć:]

Gość ja jesttem z wawy
no tak amerykanscy naukowcy-to wiele wyjasni, wiesz oni podobno twierdza ze jak sie kobieta bardzo mocno skoncentruje to moze zajsc w ciaze bez zaplodnienia-serio! i w ogole tweirdza ze bozony nie istnieja a to nawet dziecko wie, ze czastka ktorej masa jet rowna 0 moze przenosci oddzialywania-proste:) podtawy kwantów;)

Gość ja jesttem z wawy
a tak w temacie, to moja wypowiedz byla szydercza oczywiscie, facetowi wisi czy istniejesz czy nie, ale moze dlatego zes dala doopy za wczesniej

Gość śpiącaaaaa
rany przecież się śmieję przy tych "amerykańskich naukowcach" :P wiesz, zawsze to jakis limit czasowy... hehe ale o co innego pytam:0 znasz się??? warto w ogóle czekać w takim razie???

Gość śpiącaaaaa
eee ostrzegali mnie że jemu wisio czy da czy nie, bo i tak nie zalezy mu na zadnej ale jak to pewnie nie pierwsza miałam nadzieję... :) no i mimo wszystko znam go troche i mi sie podoba więc po prostu go chciałam:] zabawne, że nikt nie mówi, że on dał ...... tylko jak zwykle na babę a w sumie bałam się że to bardziej było uwiedzenie przeze mnie:)

Gość ja jesttem z wawy
oczywiscie ze nie, napisalabym "ja w tej sytuacji bym sobie odpuscila"ale nie bylam nigdy w takiej sytuacji, do mnie sie zawsze odzywali ale moze dlatego, ze ja z natury niedostepna i chyba to ich kreci-zreszt nie bylo tez ich tak wielu w tym moim zyciu ale zawsze;) olej go a jak sie odezwei to tym bardziej go olej!

Gość śpiącaaaaa
ja byłam bardziej niż niedostepna, od trzech lat i mojego chamowatego byłego nie byłam z nikim i to jedyny którego wreszcie chciałam:] dlatego dziś chyba mnie wyrzuty zaczynają brać, bo wiem że On mnie miał za bardzo niedostępną i aż się dziwię, że dał się hmm uwieść:) że się nie odezwę pierwsza to jasne , szkoda tylko że to dobry kumpel moich znajomych:] ale trzeba będzie przeżyć dzięki za radę:) znając mnie to jeszcze bym kiedy zagadnęła pewnie na fb a potem byłoby mi przykro