Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Georgina Vitooj

Kiedyś Sex dzisiaj tylko " cześć "

Polecane posty

Gość hubba bubba
Szkoda tylko, ze nie masz szacunku do samej siebie co widac po twoich postach. Masz racje upodlij sie, narzucaj mu sie, wystaw na posmiewisko. Wazne, ze zapyta jak sie masz :o

Gość Georgina Vitooj
Kuźwa !!! czy te forum jest kobiece dla kobiet ? Czy zawsze znajdzie się 80 procent gdzie facet jest górą. ps. Broń mnie Panie Boże od Feministek, ale gdybyście miały choć 10 procent z nich - facet nie pozwolił by sobie w przyszłości o takie zlekceważenie kobiet z którą sypiał. Skądś to wiedział czy jak ? Ja na to nie pozwolę, i jak powiedziałam coś wymyśle, choć pisałam i prosiłam tu moce kobiety o pomoc, ale dla drugiej kobiety nie dla faceta.

Gość hubba bubba
no to wymyslaj i wyjdziesz na idiotke. Brak szacunku do samej siebie i wrzod na dupie. Gorszy typ od feministki. Tyle ode mnie. Adio

Gość Georgina Vitooj
hubba bubba /// a żebyś wiedziała : zwykłe powiedzenie jak się miewasz ?i przystopowanie na minuty - było by juz czymś... a Ty jesteś zbyt wyrozumiała ... myślę, ze Twoje myślenie to błąd i potwarz dla kobiety.

Gość Georgina Vitooj
] hubba buba " Brak szacunku do samej siebie ..." - jest wtedy kiedy Ty nie wymagasz tego szacunku względem Twojej osoby - rozumiesz to ???

Gość hubba bubba
mialam sie juz nie udzielac ale, ty tak uwazasz. Mnie nie interesuje zycie moich bylych i nie oczekuje od nich przesadniego zainteresowania moim. Wiecej mam to gdzies czy powie mi czesc czy nie. No, ale ja mam swoje zycie i mam sie czym zajac nie musze rozpamietywac bylych romansow. Potwarz to dla mnie twoje zachowanie. Skomlenie wrecz o zainteresowanie. To takie slabe i godne politowania. SMutne

Gość chłopaku popraw grzywkę
Georgina ty jesteś trzeźwa? bo coś mi się zdaje że nie za bardzo panujesz nad sytuacją. no z igły robisz widły. :O

Gość hubba bubba
czyli narzucanie sie ze swoja osoba komus kto ewidentnie ma cie gdzies to jest szacunek dla siebie :o W takim razie dziwne masz podejscie do szanowania samej siebie

Gość Georgina Vitooj
A nie uważacie, ze " cześć " to moze powiedzieć tylko i jedynie znajomy z ulicy nie ktoś z kim było sie intymnie przez dwa lata ? Nie ukrywam, że wkurwia mnie takie myślenie, że chłop ma już odpuszczone, a tylko piętnowane jest kobiecy wstyd.

Gość Georgina Vitooj
chłopaku popraw grzywkę/// tak jak pisałam wcześniej głupiutka jesteś i tyle. Nie potrafisz zawalczyć o swoje jak widać nie tylko Ty.

Gość hubba bubba
a czego sie niby wstydzisz?? I nie, nie uwazam, ze czesc to tylko znajomy z ulicy. Niezle jestes pokrecona naprawde.

Gość hubba bubba
zawalczyc o swoje, czyli o co? Zeby facet uznal cie za kretynke? Bo do tego dazysz

Gość Georgina Vitooj
Mam 41 lat, a On 43 to chyba zobowiązuje to odpuszczenia sobie szczeniactwa w postępowaniu.

Bo jesteś znajomą osobą, ale nie, przepraszam TY jesteś EKS :O to diametralnie zmienia postać rzeczy. Ktoś powinien fizycznie nauczyć TWOJEGO BYŁEGO chłopaka, że cześć to brak szacunku. A może kolo, chce tylko cześć, by nie wpadać w podobną melancholię co ty. Tam zwyczajnie chcesz się z nim stukać i tyle.

Gość Georgina Vitooj
hubba bubba "...Zeby facet uznal cie za kretynke? ..." widzisz to nie mnie będzie obchodzić co " on " sobie myśli, lecz czego Ja wymagam od Niego - rozumiesz ?

Gość hubba bubba
a, to juz rozumiem skad ta desperacja by bylo cos wiecej niz czesc. A myslalam, ze kobiety po 40-tce maja wiecej klasy. Jak widac nie wszystkie...

Gość hubba bubba
czego ty wymagasz?? Rozsmieszasz mnie coraz bardziej :D

Serio myślałem że dyskusję prowadzę z jakąś zmarkulą. :D :D :D A tu takie siano. :D :D łapę pierwszy lepszy trolejbus i zawijam się z tego tematu.

Gość Georgina Vitooj
hubba bubba - a jaka jest Twoja definicja klasy kobiety ? siedzieć cicho, i przepraszać ,że oddychamy ?, i mieć subtelna nadzieję, że jeśli się go nie czepiam to mam klasę ? to właśnie jest " małe " względem kobiet.

Gość hubba bubba
ty nie masz klasy wiec i tak nie zrozumiesz. Niby 40 na karku ale gorzej niz 15-tka. Zwijam sie bo i tak do ciebie nic nie dociera.

Gość Georgina Vitooj
Sorry, ale to ja zwijam temat i dyskusje z Wami na ten temat. Jesteście zbyt uległe względem facetów i tyle. Owszem mam pewien plan ale już go Wam nie zdradzę, bo po prostu jesteście zbyt słabe osobowościowo !!! ciao adio !!! ps. Czy to jest kobiece forum ? ... hymm

Gość zaczarowany olowek10000
omg kolejna zdesperowana starucha z wielkim ego. Facet ma cie gdzies a ty bedziesz za nim latac by udowodnic swoja silna osobowosc. Moze od razu zaproponuj mu szybki numerek? Przeciez o nic innego ci nie chodzi:o Smieszna jestes

Gość do zaczarowany olowek10000
Śmieszny to ty jesteś palancie :-O jak to nie wiesz? przecież wszyscy ci to w domu mówią .

Gość zaczarowany olowek10000
:D babcinka sie wkurzyla?? heheheh

Gość do zaczarowany olowek10000
Wierzysz w wyrocznie ? Dzisiaj o godzinie 3:38 UMRZESZ - to ja Twoje Przeznaczenie.