Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocilam z randki

i...nie wiem co teraz mm zrobic

Polecane posty

Gość wrocilam z randki

umowilismy sie na smsa zaraz po spotkaniu ze napiszemy sobie czy sie spotkamy czy nie.no i minoelo jakies 40min i nic.ja w zaszadzei chcialabym sie spotkac ,jendak nie wiem jak on,wiem ze wkasnie wraca do domu.odwiozl mnie.mam pisac od niego czy dojechal?

pogański kraj pogańskie obyczaje co to za moda? to nie można powiedzieć sobie w twarz/ to nic nie czujesz czy tak czy nie bardzo? o zgrozo

Gość wrocilam z randki
chcialabym sie z nim spotkac/spotykac moze i glupie zwycZaje ale jak zapewnie wiesz ludzie baardzo rzadko mowi sobie cos prosto w oczy tym bARDZIEJ ZE sie nie znaja.tak si/e umowilimsy.

jestem starej daty, sorry nie nadążam za tą nowomodą może się mądrzejsi wypowiedz, mnie te sms-owe klimaty nie kręcą i dla mnie już na starcie za takie postawienie sprawy- zdecydujemy co z nami przez esy- miałby przepieprzone pozdrawiam

Gość wrocilam z randki
wiesz....j a tez mlodka nie jestem ale ze ten swiat taki inny to i ja zaczelam z tego wszytskiego siegac porad wirtualnych....

wróć do starych sprawdzonych metod :-) a tego rumburaka daruj sobie nigdy nie jest tak, zeby nie było jakoś

Gość lusieńka
napisz, zapytaj czy dojechał, podziękuj za miły wieczór i zapytaj czy miałby ochotę sie jeszcze kiedyś z Tobą spotkać "bez zobowiązań" . ODWAGI. czsem trzeba samemu sięgnąc po swoje szczęscie

Gość wrocilam z randki
moze i rumburak... ale on jest tylko rok mlodzszy...wiec przypuszczam ze nauczyl sie dzisiejszych metod i dlatego jest tak a nie inaczej.... aczykolwiek rzeczywiscie nie wiem jak to rozgryzc