Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornelka92

Czy jestem w ciąży?? Proszę o radę!!

Polecane posty

Gość Kornelka92

Jestem 4 dni przed terminem @ i jestem wiecznie zmęczona, kawa to dzisiaj tak śmierdziała jak nic innego na świecie w dodatku cały czas od owulacji moja temp to 37,2-3 mierzona rano koło 7. Od wczoraj bardzo bolą mnie sutki zrobiły się jakby ciemniejsze a ból podbrzusza utrzymuje się niecały tydzień najbardziej w godzinach porannych i wieczornych... Dodatkowo wczoraj rano zauważyłam że "tam" jestem zasiniona i nabrzmiała.Teraz to tak mnie kuje w dole brzucha jakoś dziwnie, że postanowiłam napisać i prosić was drogie panie o radę... Czy z tego co wam napisałam wynika (a przysięgam nie nastawiam się bo na ciąże wolałabym jeszcze poczekać) że jestem w ciąży??

Gość lookoflooks
ale mi przypomnialas-bo mi tez kawa okrutnie smierdziala:) no i kłucia tez mialam i były 2 kreski:)

Gość Kornelka92
Test chce zrobić w terminie spodziewanej miesiączki bo teraz może nie wyjść prawidłowy wynik... Ale jak myślicie duże szanse??

Gość azu
Szanse są zawsze jeśli się współżyje. Co do reszty to cóż, jedna ma objawy a inna nie a ciąża i tak jest. Więc ile to warte widać. Ja nie miałam żadnych objawów a ciąże dwie mam za sobą.

Gość Kornelka92
Martwię się bo wolałabym wiedzieć już a te 4 dni to tak jakoś długo się wydaję dlatego własnie prosiłam o radę... Wiem, że są dziewczyny co wgl nie znają takiego czegoś jak objawy ciąży a niektóre mają je niemal od razu... Czy jak bym zrobiła test teraz to wyszedłby??

Gość Natkaaaa
Ja mialam identycznie, wszystko to co moist i ciaza:-)

Wytrzymaj te kilka dni do czasu spodziewanego okresu,i zrób test.Ja np.miałam dość późne objawy ciąży, bo wyryłam ją jak byłam już w 3 tygodniu.Dziecko i owszem planowane bo decyzja o odstawieniu tabletek wspólna ale z nóg mnie zwalił krótki czas w jakim zaszłam od odstawienia tabletek.U mnie pojawiło się wieczne zmęczenie,zapaszki,smaki i potem nagle nudności i tak aż do 16 tygodnia.A jeśli pytasz o szanse-uprawiasz seks bez zabezpieczenia,również owulacja może (nie musi) się przesuwać-czyli szanse na ciążę są zawsze.