Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewandżelajna

Czy blade dziewczyny/kobiety są ładne? Ja jestem blada i głupio mi w lato

Polecane posty

Gość Ewandżelajna

Serio :O ­ Nie dość że mam białe nogi to jeszcze czasem są jakieś krostki po depilacji, czasem jakieś siniaki - jestem straszną mimozą, tylko o coś się puknę i już jest ślad. Słabo się opalam jestem typową jasną blondynką, o błękitno - stalowych oczach... ­ Też tak macie? Nie krępuje Was to?

Gość jjjjjja tyżżż
ja sobie wstrzykuje melanotan jestem opalona a nie musze siedziec na sloncu

Gość Ewandżelajna
jjjjjja tyżżż - Co to za zastrzyki?

Gość likopella
jajestem blad a jak trup - i pluje na kult opalania dlatego nie mma kolezanek po prawie wssttkie baby sie opalaja - w solarium lub na sloncu

Gość Zuzanna Amelia & 25
likopella - Nie masz kolezanek bo jestes blada ?

Gość jjjjjja tyżżż
Melanotan II - poczytaj na wikipedii albo SFD.pl, to hormon ktory wydziela sie pod wpływem słonca i ktory powoduje ze skora produkuje brazowy kolor dowiedzialam sie o tym bedąc w USA :P raz na tydzien 50mcg i mam opalenizne bez słonca, w google są fotki

Gość Ewandżelajna
jjjjjja tyżżż - A czy to jest bezpieczne? I skąd zdobywasz ten hormon? :classic_cool:

Gość 0540111AAS
ja tez jestem blada bo nie moge sie opalac latem, nie jestem blondynką tylko ciemną brunetką ale mam bardzo jasna i wrazliwą skore, dwa lata temu jechalam na rowerze na wies godzinka drogi nie bylo jakiegos ostrego slonca troche chmur i ... spalilam sobie rece i twarz, na rekach nastepnego dnia mialam ropiejące pecherze, twarz mnie bolala, dostalam gorączki, skora mi schodzila 2 tygodnie porazka jakas Kolezanki albo dalsi znajomi pytają mnie dlaczego sie nie opalam, dlaczego nosze ciagle okulary albo bluzki zakrywajace rece i dlugie spodnie :O kiedy juz zaloze krotkie wszystkie spojrzenia na mnie bo wyrozniam sie z tłumu :O

Gość jjjjjja tyżżż
no jakos zyje , nic mi nie jest ;) nie slyszalam by ktos po tym umarł, ludzie na swiecie uzywają i nie narzekają. Kupuje w UK

Gość likopella
po prostu z gory skreslam kobiety co sie opalaja nosza tipsy, bizuterie, i wysokie obcasy--bo ja nie

Gość likopella
maluja paznokcie i intersuja sie moda zamist nosic to co im pasuje -smiesz a mnie grubaski co nosza szorty legginsy mini -bo to suuupermodne

Gość likopella
ama torki opalania szybko staja sie pomarszcoznymi raszplami

Gość likopella
:O

Gość zelowka
Likopella, współczuje kryteriów dobierania znajomych.

Gość Renkaaa
Ja jestem bardzo blada i bardzo trudno się opalam - rodzina się śmieje, że mam wbudowany naturalny filtr słoneczny ;P Ale nie narzekam, że wyglądam jak córka młynarza, nawet to polubiłam w tym roku.

Gość gh67 trosze inaczej
TO JEST PIEKNE!!!!!!!!!!!!!!!! NIE NISZCZ TEGO NICZYM A NAPEWNO NIE SLONKEIM, bo to tylko rak, zadne samoopalcze itp:( zrozum ze szlachetna kabieta to jasna kobieta ale w zapyzialej pl tojest nadal kult ze jak spalon a to atrakcyjna:(

Gość te kobiety są piękne
wow naprawdę ❤️

Gość Ewandżelajna
etwywy - Wszystko ładnie, pięknie, ale jest jedno ALE, przecież to są profesjonalne zdjęcia, tam jest foto-shop, poza tym te modelki nie są blade, one mają ładny zdrowy odcień skóry, a ja jestem blada, wyglądam na chorą :O

Gość jak byłem w uk to się zawiodłe
no jakos zyje , nic mi nie jest nie slyszalam by ktos po tym umarł, ludzie na swiecie uzywają i nie narzekają. Kupuje w UK Jak ty z uk to pewnie jesteś brzydka kurwa jak ja tam byłem to tam są same brzydale na normalnie zero atrakcyjnych kobiet ohyda a faceci jacyś malusieńcy do mnie prawie każdy o głowę niższy ....dziwny kraj

Gość przecież one sa
blade :) i to nie modele :D

Gość re_...
ja też jestem bladź :classic_cool:

Gość likopella
nie lubie pustaczek co sie opalaja, tipsują i maluja paznokcie -bo sma tego nigdy nie robilam

Gość likopella
ja nie interesuje sie moda-wilele lat temu okreslilam swoj styl jako klasyczna elegancje i tego sie trymam - a to co teraz jest w modzie gówno mnie obchodzi - smiesza mnie cekiny,ćwieki pióra,,militaria , sindbady falbanki , koronki- tylko ubrania bez wzorow nosze - a jakies 90% kobiet intersuje sie moda to o czym ja mma z nimi gadac?z pustaczka o slabej woli , ktor a przejmuje sie tym co glosi jakas trensdetterka -ja nigdy nie znajde wspolnego jeyka -wiec nie mma kolezanek

Gość Do likopella
Już się nie tłumacz tylko powiedz, że zazdrościsz tym modnym dziewczynom ;) A Twój styl? Klasyczna elegancja? Dobre sobie, pewnie po prostu nie masz stylu, nosisz stare, bezkształtne ciuchy bez wyrazu, wszystkie jednolite i to cała filozofia :)

Gość likopella
skoro sie nie opalam, nie nosze tipsow , bizuterii , wysokich obcasow, nie maluje paznokci -a jakies pponad 90% kobiet to robi -to coz zero kolezanek mam

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Ja też mam bardzo jasną wręcz mleczną karnację,nie stosuję żadnych samoopalaczy ani solarium bo śmiesznie by to wyglądało w moim typie urody.Faceci nie lubią lasek które zbyt często korzystają z solarium :)