Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieję się Wam w twarz :D

Prawiczki myślą, że ich target to modelki, fotomodelki, hostessy i tancerki :D

Polecane posty

Gość Zostawcie prawiczków
Może złe laski sprowadzali i w złych miejscach szukałeś. A po drugie pewnie też niedobrze, że tak ci na tym zależało, bo to widać po kimś. Trzeba mieć szczęście i spotkać kogoś podobnego do siebie któregoś dnia. Samo to, że więcej zarabiałeś już, to wyróżniało cię od kumpli. Te z imprez dziewczyny patrzą na wygląd najpierw. Ja tam z taką nawet bym się nie dogadał. A powiedz jeszcze gdzie szukałeś? Imprezy tylko?

Gość łąki pola lasy
kamil czy to był prozac?

Gość kamil jgora
nie - to był mocloxil. Ale nie kupuj na allegro bo kupisz szkło z gipsem. Idź do lekarza.

Kolega przegrańcem nie był i nie jest. Zazwyczaj dziewczyna przywiązują dużą wagę do wyglądu i selekcjonują na wstępie. Gdybyś poznawał jako koleżanki jakieś najpierw, to może by zobaczyły w tobie coś ciekawego. A poza tym można się starać, mieć hobby, dobre ciuchy, uśmiech (nawet na siłę), siła, masa, rzeźba i do przodu. :D Byłeś w stanie nad tym wszystkim pracować od młodego.

Gość kamil jgora
tak głównie imprezy, wśród znajomych ze studiów itp. itd.

Gość kamil jgora
Żonę poznałem na imprezie u mojego kumpla - była koleżanką z roku jego dziewczyny. Akurat była po rozstaniu ze swoim facetem i pewnie to miało duuuże znaczenie - chciała się dowartościować

Gość łąki pola lasy
14:11 [zgłoś do usunięcia] Zostawcie prawiczków "Trzeba mieć szczęście i spotkać kogoś podobnego do siebie któregoś dnia." ­ to w tworkach albo w bolesławcu.

Kamil - przegrańcem i jęczydupą zostaniesz i tak i tak do końca życia ;) Co do tematu powiem tak - każdy pretekst jest dobry by dowalić prawikowi z kafe - nie mylić z facetem/NORMALNYM prawiczkiem

A jaki to jest facet "normalny prawiczek"? Oddzielacie tych z forum od pozostałych? Wszyscy są jednakowi, tylko nie każdy ma tyle szczęścia. Dziewczyn jest więcej niż facetów i każdy na jakąś zasługuje.

Nie dziwię się, że część facetów po jakimś czasie w końcu trafia na forum pogadać. W końcu doszukuje człowiek wad u siebie skoro mu nie wychodzi i chce rozwiązać problem i szuka porad. Ja wpadłem, żeby się dowiedzieć gdzie są spokojne dziewczyny, ale to i tak głupie posunięcie. Muszę szukać dalej. Tylko nie chcę się obudzić z ręką w nocniku za kilka lat, dlatego profilaktycznie wpadłem tu. :)

Gość łąki pola lasy
14:29 [zgłoś do usunięcia] Zostawcie prawiczków "Ja wpadłem, żeby się dowiedzieć gdzie są spokojne dziewczyny, ale to i tak głupie posunięcie. Muszę szukać dalej. Tylko nie chcę się obudzić z ręką w nocniku za kilka lat, dlatego profilaktycznie wpadłem tu." ­ offerma już tu tak 8 lat "wpada", jeśli ty pójdziesz w jego ślady, to gwarantuję, że któregoś dnia obudzisz się z ręką w nocniku pełnym gó­wna.

Gość kamil jgora
To oczywiste że z natury jestem jęczyd*pą, ale dzięki psychotropom przynajmniej mam żonę i dziecko. Tak samo ileśtam osób na forum nie powinno już żyć, a dzięki np. antybiotykom nie umarło na zapalenie płuc.

Krwawy Edward, swoją drogą widzę, że harpagan nie jest ci obcy. :)

Gość kamil jgora
ja miałem kiedyś znajomego który wyrywał na "podróżnika". Część kobiet, np. z jakichś zapadłych wsi wpatruje się potem w takiego co to zwiedził pół Europy i nawija o tym. A on latał Ryanairem za jakieś grosze i spał w namiocie. Ale co wyrwał na te teksty to wyrwał. Oczywiście na większosć kobiet teksty o podróżach nie działają, jednak niektóre podróżników lubią.

łąki pola lasy Wiesz, łatwo komuś mówić, żeby brał dupę w troki i szukał, ale to tak nie działa. Sporo dziewczyn jest wokół mnie i mógłbym poznać którąś, ale nie ma takiej jakie mi się podobają. I tu jest pytanie - czy poznawać tylko po to, aby trochę się obyć z nimi, nabrać doświadczenia w związkach, czy czekać aż się pojawi ciekawsza gdzieś w "przedpolu". :D

Ja nigdy nie mówię gdzie pracuję, bo nie chcę żeby na to dziewczyna poleciała. Coś innego się liczy.

Gość kamil jgora
a może zapiszcie się na jakies studia podyplomowe czy coś. Wiadomo że na studiach 90% kobiet szuka chama albo sponsora, ale bez studiów, pracując gdzieś w małym miasteczku ciężko będziez poznać te pozostałe 10%.

Ja mam studia za sobą i to mi wystarczy. Muszę poznawać nowych ludzi, bo wokół mnie są tacy, dla których zabawia się liczy tylko dobra. I nie podoba mi się żadna poza tym.

I często przyciągam jakieś laski na kasę albo na to czym się zajmuję. Nigdy jeszcze takiej nie zaakceptowałem. Trzeba szukać w innych miejscach pewnie.

Gość Pan Kon
Ja myślałem w juz nie ma szans. Ale jednak myślę ze poczekam i zobaczę co się wydarzy w ciągu najbliższych 4 lat

4 lata to dużo. W jakim wieku jesteś?

Gość Pan Kon
31. 4 lata to nie jest dużo w stosunku do życia

I żadna nie była tobą zainteresowana nigdy? Masz jakieś zainteresowania, dbasz o siebie? Na to pytanie ciągle szukam odpowiedzi, dlaczego w takim wieku, koło 30stki, jest dużo osób samotnych.

Moim celem są tylko piękne kobiety, najlepiej modelki, bo lubię wysokie i szczupłe. Prawiki to idealiści, byle gówna nie chcą.

Gość mam pytanie do ciebie
.

Krwawy Edward, wiem. Startowałem. Dokładnie, prawiki coś w głowie mają jeszcze i nie biorą pierwszej lepszej. A że późno czasami, to kwestia indywidualna.

Gość drfgtyhnjm
Niektórym potrzebne jest uczucie a tego nie jest się w stanie kontrolować

Gość Cos ci sie pomylilo
pierwsze 3 puszczają sie z fotografami i każdym kto jej obieca karierę. Czyli nie są dziewicami a do tego puszczalskimi bo robią to jak kurwy za bonusy nie zależnie od urody faceta. Tancerki za to lubią seks i fizyczność czyli znów nie są dziewicami ale przynajmniej się nie ku*** tak jak 3 pierwsze typy. Ogólnie każda kobieta która stawia na swoją urodę jako jej główny atut do zrobienia kariery i zarabiania kasy traktuje swoje ciało przedmiotowo. Tancerki to trochę inna kategoria bo one są świadome swojego ciała a taniec to ich pasja.

Gość Zuzanna Amelia & 2
19:20 [zgłoś do usunięcia] Zostawcie prawiczków prawiki coś w głowie mają jeszcze i nie biorą pierwszej lepszej. ­ Chyba kpisz. To zadna dziewczyna nie chce prawiczkow.