Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieję się Wam w twarz :D

Prawiczki myślą, że ich target to modelki, fotomodelki, hostessy i tancerki :D

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 25
Podszywka - Spadaj , powaznie pytam o swieta , moze sie wypowiesz ?

Gość beznadziejny tom
ja mam tylko jedno życzenie, żeby w nowym roku spotkać fajną dziewczynę, żeby jakaś mnie zechciała, już nie mogę znieść tej samotności, dlaczego tak się dzieje, że dziewczyny nie zwracają uwagi na takich jak ja?

Gość offerma
kobiety są dla mnie niedobre :D

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
Chce się mieć niezłą dupę (dziewczynę) na stały związek należy zapewnić jej odpowiednie warunki finansowe. Kobiety nie patrzą czy facet jest burakiem , dobrym, debilem , grzecznym czy nie. Patrzą ile jej zapewni pod względem finansowym, jaką ma chatę, czym jeździ, jakie ciuchy może jej kupić, gdzie jeździ na wakacje, jakie ciuchy nosi, jakich używa kosmetyków. To są podstawowe rzeczy. Uczucia to jedynie aby przykryć to ładnymi słowami. Taka jest prawda, nie ma co z tym dyskutować. Zamiast rozprawiać że polki takie czy nie takie, panowie zacznijcie zarabiać lepszą. Kobieta jest z facetem dla tego co jej zapewnia, nie jaki jest. Dlatego nieraz fajne dziewczyny widzi się z byle burakami albo dlatego tak wiele wpisów jest tutaj kobiet szukających kochanków, żalących się na brak miłości, narzekających na facetów. Są z facetami dla kasy to powodów do narzekania jest pełno. Nic dziwnego skoro kobiet nic z facetami nie łączy. Dlatego nie ma co z tym polemizować, należy się dostosować i dać kobietą to czego chcą. Zapewnianie wygodnego życia w zamian za ich uśmiech (udawany czy nie ważne że jest) i starania w zamian. Nie ma sensu obrażać kobiet że to materialistki, dziwki, że lecą na kasę. To nic nie zmieni poza wylaniem swoich frustracji. Chcesz mieć fajną dupę na stałe należy zapewnić jej odpowiedni poziom. Im więcej się zapewni tym lepszą dupę będzie się miało. Przy odpowiednim poziomie można mieć wiele kobiet i żadna nie będzie się skarżyła gdyż będzie czuła konkurencję innych i starała jeszcze bardziej aby osiągnąć faceta który to jej będzie zapewniał. Nie me sensu tego krytykować, należy się zaadaptować. Od kobiety nie ma nic za darmo. Za wszystko trzeba jej zapłacić w tej czy innej formie.

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
Prawikiem można przestać być bardzo szybko. Wystarczy kobiecie coś zapewnić w tej lub innej formie. Prawiki mogą mieć target na modelki, fotomodelki, hostessy, tancerki. Jak tylko zapewnią im odpowiedni poziom będą takie mieli i w ciągu jednej nocy przestaną być prawikami.

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
Prawiki są prawikami gdyż popełniają jeden i ten sam błąd. Słuchają idiotycznych tekstów, że powinni być sobą, że kogoś znajdą, że ich targetem nie są modelki, że są wartościowymi i na pewno kogoś znajdą. Te teksty niech wyrzucą w kosz, skupią się na robieniu kasy, markowych ciuchach, kosmetykach, furze, odpowiednim kwadracie, geście do kobiet , a fajne dupy przyjdą same.

Gość windelittia
kasa to super afrodyzjak

Gość Zuzanna Amelia & 30
Liczy sie to co czlowiek ma w sercu.

Gość kamil jgora
i tu się nie zgadzam. Ja zacząłem zarabiać na studiach całkiem niezłą kasę ( jako informatyk), a na laskę naczekałem się 5 lat od rozpoczęcia pracy. 5 lat byłem kasiastym prawiczkiem, a potem zacząłem brać psychotropy i poszło

Gość pieniądze to nie wszystko
🖐️

Gość kamil jgora
wyszło że z Zuzanną się nie zgadzam. Zgadzam się z Zuzanną, natomiast nie zgadzam się że kasa to wszystko czego chce kobieta, bo tak nie jest.

Gość lizystrata
stosunki miedzy ludzkie to sam fałsz, intersownośc

Gość Zuzanna Amelia & 30
Prawdziwa milosc nie patrzy na portfel czy na urode.

Gość Zuzanna Amelia & 30
Kapsel - A Ty gdzie spedzasz Sylwestra ?

Gość ZGADZAM SIE Z ZUZANNĄ
Zuzanna Amelia & 30 Liczy sie to co czlowiek ma w sercu. OCZYWIŚCIE ZE LICZY SIĘ CO CZŁOWIEK MA W SERCU. KOBIETA MÓWIĄC "KOCHAM CIĘ" KIERUJE TE SŁOWA DO ZIELONEGO SERCA KRÓLA JAGIEŁŁY. JEŻELI FACET TAKOWE POSIADA TO ZUZANNA MASZ RACJĘ.

KOBIETY ZAWSZE TAK TWIERDZĄ. A PÓŹNIEJ TE SAME KOBIETY MÓWIĄ TAKIEMU FACETOWI - ONA NIE BYŁA CI PISANA, ZNAJDZIESZ SOBIE INNĄ, TEGO KWOTA JEST PÓŁ ŚWIATA, NIE PRZEJMUJ SIĘ KIEDYŚ SPOTKASZ TĄ JEDYNĄ, JESTEŚ WARTOŚCIOWYM FACETEM NA PEWNO ZNAJDZIESZ SOBIE DZIEWCZYNĘ KIEDYŚ ITP GÓWNO. NIE WARTO TEGO SŁUCHAĆ. KOBIECIE NALEŻY ZAPEWNIĆ KASĘ.

kamil jgora - KASIASTY PRAWICZKU - ILE ZARABIAŁEŚ? MIAŁEŚ WŁASNY KWADRAT, DOBRĄ FURĘ, MARKOWE CIUCHY, KOSMETYKI, ZABRAŁ BYŚ DZIEWCZYNĘ NA WAKACJE PO 10 TYS OD GŁOWY? JAK TAK TO WYSTARCZY ABYŚ POSZEDŁ DO PIERWSZEGO LEPSZEGO KLUBU CZY NA PORTAL RANDKOWY I TO ZAPROPONOWAŁ OD RAZU BYŚ ZNALAZŁ. JAK NIE TO NIE JESTEŚ KASIASTY.

Gość kamil jgora
w tamtych czasach zarabiałem 2 tys. do łapy - fakt dziś to nic ale wtedy to była niezła kasa a mieszkam w mieśćie niewojewódzkim. Moi kumple byli bezrobotni i mieli laski ode mnie pożyczali kasę, często ja im stawiałem wódkę żeby mi przyprowadzali laski i przyprowadzali i co z tego żadna mnie nie chciała mimo że miałem kasę

Za 2 tys w takim razie nie była to niezła kasa. Nie było cię stać na to co napisałem. Ja miałem z 10 lat temu i fajna dziewczyna mi powiedziała że jakbym zarabiał 6-7 tys do łapy to by za mnie wyszła. Masz jasność

Gość Władysław Malinowski
Do gazu z takim babsztylami dla których tylko liczy się to żeby facet zarabiał ponad 5 tys zł

Gość kamil jgora
pewnie że w dużym mieście nie, ale u nas w miasteczku 2000 zł wtedy to nie była zła kasa. 90% moich kumpli takiej kasy wtedy nie miało - ale laski mieli w odróżnieniu ode mnie.

Gość kamil jgora
ale ja wtedy nie chciałem żeby laska za mnie wyszła 6-7 tys. to wtedy u nas był kosmos. To ty chyba z Warszawy jesteś

Gość Zuzanna Amelia & 3
Prawiczki - Witam w Nowym Roku , jakies plany ? Przemyslenia ?

Gość domagalska
tss ja to się w ogóle nie dziwię że prawiczki są same, jakie one mają wymagania z kosmosu! darker byle czego nie weźmie, on chce modeleczki, drugi dziewczyny z garbkiem na nosie nie weźmie bo wygląda jak żydówa ( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5465266 ), loos chce pięknej i bogatej kobiety, która będzie go utrzymywała, offerma chce młodej dziewicy (hahahaha) no ludzie! trochę samokrytyki!

Gość Amadeusz Mocart
Loooooser jest upośledzony więc proszę go zostawić w spokoju. To nie jego wina.

Gość Camaro SS
Domagalska- nie odbieraj marzeń frajerom

Gość domagalska
max szuka ponad 40 lat kobiety za pomocą horoskopu, grzeslaw chce niższej od siebie (a sam mierzy 155cm) i takiej która zaakceptuje to że chodzi na co dzień w damskich rajstopkach i pończoszkach, a tomek z sopotu siedzi u mamusi i czeka aż sama przyjdzie do niego dziewczyna przepowiedziana przez wróżkę, prawiczek bez wiary poszedłby gdzieś z dziewczyną ale się boi bo nie zna swojego miasta, no to jest po prostu komedia, nic dziwnego, że zostaje im tylko renia rączkowska... 🖐️

Gość Amadeusz Mocart
Pokaż swój czarny nick

Gość Zuzanna Amelia & 5
Wiekszosc prawiczkow czeka na modelke.