Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieję się Wam w twarz :D

Prawiczki myślą, że ich target to modelki, fotomodelki, hostessy i tancerki :D

Polecane posty

Gość offerma
"na pewno nie dlatego bo żadna was nie chciała, bo wiem że chciały, więc gdzie leży prawda?" 123 właśnie dlatego koleżanko. właśnie dlatego jesteśmy sami bo żadna nas nie chciała. ale cóż może o tym wiedzieć kobieta, która nic nie musi nie a zawsze jakiś adorator się znajdzie.

Gość samanta mamba -
offerma - ale kobieta jest zdobywana, więc ona ma święte prawo sobie czekać na swojego księcia, jednak nie wierzę, że mimo waszych zalotów, żadna się na was nie skisiła.

Gość samanta mamba -
*skusiła

Gość offerma
no jak widać żadna się nie skusiła na nas. wolały kogoś innego.

Gość samanta mamba -
offerma - chciały was, ale widocznie za mało o nie walczyliście.

Gość każdy facet chce piękną kobiet
ę nie zależnie od tego czy seks już uprawiał czy nie. A jeśli jakaś kobieta rozdziela mężczyzn pod tą kategorią to ma niepoukładane w głowie. Czemu niby prawiczek nie miałby podrywać np. hostessy czy tancerki? Czy bycie prawiczkiem oznacza bycie z góry na przegranej pozycji? Przez wasze błędne założenie, że każdy facet chce tylko seksu i zawsze skorzysta z okazji powstają chore wyobrażenia, że prawiczkiem jest tylko kompletnie brzydki mężczyzna. Nie bierzecie pod uwagę, że ktoś oczekuje głębszej relacji z kobietą czy też poważnego związku przed seksem.

Gość aluminiummm
@każdy facet chce piękną kobiet sami chcecie pięknych kobiet, a sami jesteście paskudni i z gęby i z charakterów i się dziwicie, że żadna was nie chce.

Gość jkjkjdlkjkjkk
ja się zastanawiam, dlaczego te prawiczki nie próbują jakoś sobie pomóc , jak zagadać dziewczynę, co robić , żeby poznać kogoś a oni tu wylewają żale , no największa desperatka nie poleci na faceta , który płacze jaki to świat jest niesprawdiedliwy

Gość maciek z ostrołęki
jkjkjdlkjkjkk - no więc jak zagadać do dziewczyny ale tak żeby się z nami umówiła?

Gość jkjkjdlkjkjkk
ale włąśnie tłumaczyłęm na poprzedniej stronie dziewczyny dają wam znak czy im się podobasz czy nie , tylko to jest dyskretne , jeśli sądzisz , że jakaś podejdzie do ciebie to się mylisz i nie ma żadnych super gadek i odezwań, no chyba ,że jesteś po kursie pua , już wiem co to jest :) musisz nauczyć odczytywać się tą subtelną informację przekazywaną ci przez dziewczynę , wtedy odpada ci duża częśc stresu , jesteś bardziej pewny siebie , i masz lepsze wejście

Gość jkjkjdlkjkjkk
najważniejsze , to jak mówisz a nie to co mówisz, oczywiscie w miarę sensownie, ona cię musi ocenić i mieć pewność czy nnie jesteś jakiś świrusem

Gość jkjkjdlkjkjkk
argen w pewnym wieku nie powinieneś się ośmieszacć robisz dokładnie to o czym mówiłem , czyli sam nie umiesz i jeszcze wpędzasz w kompleksy i zniechęcasz innych

Gość jkjkjdlkjkjkk
masz swoich internetowych kumpli , prawiczków , z nimi baw się w takie gierki jęsli ktoś chce się dowiedzeić to niech pyta , może będę coś wiedział :)

Gość maciek z ostrołęki
jkjkjdlkjkjkk - no a jak żadnej się nie podobam i żadna mi nie daje dyskretnych znaków, no to gdzie ja mam kurwa podchodzić? :D

Gość jkjkjdlkjkjkk
a umiesz odczytywać te dyskretne sygnały ? wymień jakikolwiek

Gość maciek z ostrołęki
jkjkjdlkjkjkk - no przecież piszę, że żadna mnie nie chce to jakie mają mi dawać sygnały? chyba tylko odtrącenia :D

Gość jkjkjdlkjkjkk
pytam sie ogólnie , jakie sygnały dają , nie tobie ćwoku ! ?)

Gość maciek z ostrołęki
jkjkjdlkjkjkk - no jak nie do mnie to skąd mam to wiedzieć, chyba nie z autopsji :D

Gość jkjkjdlkjkjkk
nie wiesz jak wygladają ale twierdzisz , że ci ich nie dają ,czyli jakby dawały to i tak byś się niezorientował , bo ich nie znasz , prawda? czy jest tu ktoś normalny ? :)

Gość jkjkjdlkjkjkk
to który nieudacznik chce pomocy w sprawach damsko męskich????

Gość Zuzanna Amelia & 13
Czy Offerma juz smiga na nartach w Alpach ?

Gość Zuzanna Amelia & 13
17:12 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia & 13 Witajcie nieudacznicy. 17:13 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia & 13 Czy Offerma juz smiga na nartach w Alpach ? ­ A jak smiga to co ? Zal ci dupe scisnie z tego powodu ?

Gość samanta mamba -
i jak sprawy idą w podbijaniu damskich serc?

Gość samanta mamba -
offerma - no to opowiadaj! :)

Gość offerma
zapytała mnie o drogę do banku. no to jej opisałem dokładnie jak ma iść. nie podrywałem jej bo miała obrączkę na palcu.

"offerma - chciały was, ale widocznie za mało o nie walczyliście." ­ Nie ma czegoś takiego jak walka o kobietę. Jest tylko frajer co myśli, że ma szanse i nadskakuje takiej jak tylko może. Jest też panna co mu nie powie wprost, że nie ma u niej szans ale zawsze skorzysta z jego czasu i pomocy zwłaszcza, że są one za darmo i do niczego jej nie zobowiązują. No i są jeszcze debile jak w tym temacie chociażby co uważają, że tak się właśnie powinno robić.

Gość barney
a samanta dalej nie wierzy

Gość samanta mamba -
darker - mężczyźni od wieków starali się o względy kobiet i nic się w tej kwestii nie zmieniło.

Gość barney
rybo, a czesc odpadala w tych staraniach