Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jot24

kiedy mogę zrobić test i czy w ogóle jest sens

Polecane posty

Gość jot24

Witam, od kilkunastu msc staramy się o dziecko, ja ogólnie mam problem z pco, moje miesiączki nigdy nie były regularne, czasem co 30 czasem nawet co 50-60dni. Nie obserwowałam u siebie owulacji, w tym msc cos drgnęło, ból jajników, śluz płodny no i temperatura, przed owulka w tym msc przyznam szczerze nie mierzyłam tempki, ale w poprzednich temperatura utrzymywała sie na poziomie 36,4 - 36,5, w tym cyklu zaraz po tym kiedy zauważyłam sluz płodny tempka wynosiła 36,7 - 36,8 teraz po tygodniu czy półtora to już 37. Gdyby mój cykl wynosił 30 dni dostałabym okres pojutrze, ale w tym sęk że on nigdy nie był równy, kiedy mogę zrobić test?? Dodam że od czasu owulacji ciągle kuje i ciągnie mnie w podbrzuszu, od tygodnia bolą piersi, ale tak dziwnie, same sutki lub po bokach, poza tym nie zauważyłam chyba żadnych innych objawów, miałam dużo sluzu takiego białego dość wodnistego, ale on zniknął. Może ktoś wytrwa i to przeczyta, jestem w kropce z tym testem. Boje się też się zawieść kolejny raz

Gość A ja Ci powiem tak :)(:
Jeśli nie dostaniesz miesiączki czego Ci z całego serca życzę to policz od stosunku i tych dni płodnych mniej więcej 2-3 tygodnie i zrób test. Powodzenia! Trzymam kciuki!

Gość mampcosi jestemwciazy
cale zycie mam pcos...nawet przestalam miesiaczkowac dlatego co miesiac przez 10dni bralm duphaston na wywolanie....zycze ci z calego serca zebys zaszla w ciaze jak ja jestem w 5 miesiacu zaszlam po clo

Gość jot24
:) dziękuje, tak zrobię, najbezpieczniej będzie za tydzień, może już się coś wyklaruje. Cały czas czuje jak mam tam mokro, ale śluz nie jest mleczny, raczej wodnisty, może wytrzymam ten tydzień jeszcze.

Gość jot24
a powiedzcie mi kochane jak jest z tymi temperaturami, dla mnei to abstrakcja bo ja generalnie prawie nigdy wzrostu nie odnotowywałam, czy z podstawowej 36,4 - 36,5 do 37 to dużo? to normalne w tej fazie cyklu? czy można się sugerowac że to o czymś świadczy?

Gość co za desperatka
temperature trzeba mierzyc regularnie co dzien rano zaraz po zakonczeniu okresu!wtedy bedzie jasny obraz czy ona wzrasta i o ile kresek bo jednorazowy pomiar nic nie powie to,że temperatura jest teraz wyzsza ma sie nijak do ew objawow ciązy!bo nie wiesz jaka była przed owulacją!

Gość co za desperatka
polecam ci stronę ovufriend.pl poczytaj i załoz konto ,zacznij obserwowac temperatury w kazdej fazie cyklu ,moze ci to troszke pojasni sytuacje