Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite1

Co robić zeby nie pracowac całe życie ,

Polecane posty

ale przeżyć 70 lat bez ani jednego dnia w pracy .. Jest szansa ?

Gość derkijjjasa
jesli odziedziczysz po kims jakies nieruchomiosci -i zyc z wynajmu

1. nie miec dzieci . 2. nie miec kobiety 3. nie miec samochodu . Jesli zrezygnuje z tych rzeczy - ktore sa drogie w utrzymaniu . To czy mam szanse dozyc do smierci bez ani jednego dnia w pracy ?

Gość fdsswwe
wyprowadz sie do afryki nie bedziesz musiala placic za czynsz prad itp itd a zjesz to co uda ci sie upolowac albo co sama wyprodukujesz

w tej chwili mam 28 lat nigdy nie pracowałem , nigdy nie szukałem pracy .. I teraz mam dylemat isc do pracy . PRzepracowac przynajmniej 5 lat w życiu czy nie iść .

Gość derkijjjasa
a zarcie , odziez? sa programy dla rentierow - najlepij inwestowac w nieruchmosci-np ktos zapisz emieskanie i kasa z wynajmu jest

Gość derkijjjasa
w polsce to jest w powijakch -ale na zachodzi e powszechn e jest ze rodzic e-dobrze zarabiajacy zakaldaja dla dzieci fundusz powierniczy - a one po skonczeniu 18 czy 2 1 lat -moga do konca zycia nic nie robic

Kasa z wynajmu moglaby byc bo nie mam dzieci i dziewczyny Rodzice długo nie pociągną, a dom całkiem spory . Moglbym wynajmowac pierwsze pietro . . Tam sa dwa pokoje . a z wynajeciem nie byloby chyba problemu bo mieszkam w miescie ..

moim marzeniem jest nie pracować do konca życia .

miasto w ktorym mieszkam ma 250 tys mieszkancow .. Wiekszosc bierze 800 zl za wynajecie 2 pokojowego mieszkania w centrum - o słabym standardzie . Jakbym brał 600 zł to byłaby szansa na klientów ? Mieszkam 3 km od centrum . polaczenie jest bardzo dobre . Autobusy co 15 minut .

Gość karolina z konstancina
"w tej chwili mam 28 lat nigdy nie pracowałem , nigdy nie szukałem pracy" w zasadzie wystarczy jeden komentarz: żałosne. Ja będąc kobietą szukałam różnych prac od 18 roku życia, by móc trochę zarobić a nie być stale na utrzymaniu rodziców. Nie jesteś mężczyzną tylko zwykłą nieprzystosowaną do życia ciotą... mieć 28 lat i nigdy nie pracować.

mężczyzną tylko zwykłą nieprzystosowaną do życia ciotą.. wiem o tym . Ale takie jest życie . Nie nadaje sie do pracy . Nie każdy sie nadaje .

nieprzystosowaną do życia ciotą zreszta wole byc taki jaki jestem niz zyc w biedzie i robic 3 dzieci .. Ja przynajmniej nie oszukuje sie jak inni . Nie stac mnie na dzieci to ich nie mam . A w polsce wielu ludzi nie stac na dzieci i je mają . Przez tych ludzi dzieci zyją w biedzie .

Gość gtukka
skoro starzy twoi maja dom na wlasnosc tos szczesciarz-

Gość gtukka
nieruchomosc n a wlasnosc to skarb

Pewnie ze kobiety mnie podrywały i proponowały randki , ale dawałem im kosza bo już wcześniej wiedziałem , ze nie nadaje sie do związku . Jestem niezaradny .

Gość gtukka
tylko nieruchomosci ,inwestycje ci poozstaja

samochodu nie mam , dzieci nie mam , kobiety nie mam , nie pale , alkohol piłem ostatnio 9 miesięcy temu . Staram sie na tym oszczędzać .

Gość Esma600
wygrać w lotto kilka milionów :)

1. Być szują. 2. Kłamać w żywe oczy. 3. Modlić się a jak się wyjdzie z kościoła drzeć się niech żyje komuna. 4. Jeździć po pijaku i wmawiać że to syrop. 5. Wmawiać pospólstwu że żyją na zielonej wyspie nawet gdyby całe życie śmigali po pustyni. 6. Na powitanie odpowiadać spieprzaj dziadu. 7. Na idiotyczne sformułowania twierdzić że wypowiedź wyrwana z kontekstu bądź przejęzyczenie. 8. Mówić że czarne nigdy nie będzie czarne a białe białym. 9. Obiecywać kasę nie mając jej skąd brać, niech się martwią ci po mnie. 10. Załatwiać robótkę rodzince, kolesiom i i kręcić lody jak tylko można. Czyli takie predyspozycje jeżeli masz i potrafisz to pora najwyższa aby zająć się polityką. Bo jak kiedyś jakiś mądry mówił....polityk zaczyna łgać z chwila otworzenia ust.

Gość o rany 28 latek który
nigdy nie miał pracy? i co mamy ci współczuć? kup sobie PROZAC albo skocz z mostu a nie żalisz się na kafe

ale ja sie nie żale . Pytam tylko co robić by nie pracować do końca życia ..

Gość jedź do norwegii
popełnij przestepstwo, zamkną cię wceli z laptopem i tv, darmowe jedzonko i opieka lekarska

gdybym pracował to byłaby wielka tragedia dla mnie . Wtedy pewnie zaczne sie zalić jak pójde do roboty . Nie wyobrazam sobie marnować czas i pół dnia siedzieć w robocie . wracam z roboty o 16 00 robi sie ciemno i ide spać . To nie dla mnie . Ja chce miec cały dzien do dyspozycji . Czasu , to jedyna rzecz w życiu której sie nie da kupic . A praca zabiera czas .

Czas , to jedyna rzecz w życiu której sie nie da kupic . A praca zabiera czas .

ostatnio byłem na wycieczce na rowerze . Zrobiłem 155 km . Wyjechał o 6 rano wróciłem do domu o 12 00 w południe .. Jakbym pracował to byłoby nie możliwe ! nie miałbym czasu .

Gość jeśli to nie jest
prowo to naprawdę w skali bycia żałosnym masz 10 gwiazdek na 10.

Gość gdfdyyt
znajdz sobie bogatą kobiete . To nie bedziesz musiał robić .

Gość kejejesajej
A ja pracuje bo kocham niezaleznosc Jestem zorganizowana i na nic co zaplanuje nie brakuje mi czasu wiec Twoje argumenuy sa z dupy Nie mowiac juz o tym ze nie kazda praca wymaga duzego wysilku i zaangazowania wiec na pewno znalazlbys cos dla siebie

Gość kejejesajej
A ja pracuje bo kocham niezaleznosc Jestem zorganizowana i na nic co zaplanuje nie brakuje mi czasu wiec Twoje argumenuy sa z dupy Nie mowiac juz o tym ze nie kazda praca wymaga duzego wysilku i zaangazowania wiec na pewno znalazlbys cos dla siebie