Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz27

pomocy

Polecane posty

Hej wszystkim jestem ze swoją prawie trzy lata za rok bierzemy ślub ona jest młodsza ode mnie o 6 lat ale nie w tym problem sam zastanawiam jak to sie stało poczułem coś do jej siostry jest młodsza ode mnie o rok ale tak mnie wzieło ze nie moge spać pracować ciagle myśle o niej to było tydzień temu wyszedłem z siostra na papierosa a ona zaczeła sie zalic i płakać więc głupio mi sie zrobiło i ją przytuliłem wytarłem łzy ale gdy ja tak przytulałem to było jak elektrowstrząsy obudziły mnie jak umierającego wiem ze to złe ale podoba mi sie jej styl zycia ze w wielu sprawach dogaduje się znią lepiej niz ze swoją nie wiem co mam robić czy powiedziec jej o tym czy poprostu zagryść jezyk czy skoczyc z mostu i dac im spokój

Gość krecik19912
a to kochasz swoja przyszla zone?

możę i robię błędy ale nie jesteście tu by oceniać moja pisownie a jak komuś przeszkadza to prosze nie czytać czy kocham sam już nie wiem do tego wieczoru tak chociaż cięzko coś ostatnio nam sie dogadać idzie ciągłe awantury ze coś nie tak robie a z jej siostrą rozumiemy się bez słów co bym nie robił chwali mnie na każdym krku po prostu nie wiem czy mam jej powiedzieć ze coś poczułem czy odpuścić iżyc jak do tej pory