Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryysiaa

Mężczyzna marzeń

Polecane posty

Gość maryysiaa

Gdybyście miały opisać swojego wymarzonego mężczyznę - jakby wyglądał, jakie miałby cechy?

Gość I tak
Tego sie nie da powiedziec,ani napisać poprostu spotykasz i juz wiesz ze to ten

Gość idealnie idealny
Juz dawno dotarło do mnie, że nie pociaga mnie klasyczna uroda faceta ale jego sposób poruszania, gestykulacji, zwracania sie do kogoś, sposobu mówienia i głos .... Zorientowałam sie na wielu przypadkach, że przystojny facet traci w oczach kobiety bardzo wiele kiedy nie ma tego czegoś, tej magii w sposobie bycia i poruszania. Pieknie zbudowany ON przestaje byc obiektem zainteresowania kiedy jedyn a wartościa jaką posiada jest uroda ;) Za to mężczyźni o czesto nietypowej urodzie lub wręcz nawet dyskusyjnie przystojni powalają czarem jaki roztaczają, sposobem komunikacji z otoczeniem. I za takimi ise ogladam i z niemi lubie obcowac. Niestety nie za duzo takich rodzynków. Mężczyzna nie musi być mega wielki, wręcz wcale nie powinien. Umięścienie jak z plakatu to tez cos co raczej razi w normalnym zyciu. Ale miłym dla oka jest zobaczyc, że dba o siebie fizycznie i jakis sport uprawia bo ma proporcjonalna niekurza sylwetkę i jest wyprostowany i gibki. Nie nalezy mylic tu z chłopakami oblekającymi sie w coraz bardzij przylegające do ciała ciuszki, a juz spodnie rurki to jakas kompletna masakra :P

Gość maaryysiaa
Uwaga! Nowa, dodatkowa nagroda od NIVEA - WYJAZD DO SPA dla dwojga - działać dziewczyny bo warto! ;)

Gość Donia90
Mój mężczyzna marzeń powstaje na razie tylko w konkursie Nivea Mężczyzna Marzeń, ale może kiedyś takie marzenie się się spełni:) Swoją drogą polecam Wam babeczki ten konkurs. Zabijacz nudy i fajne nagrody do wygrania:)