Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esma600

I CÓZ Z TEGO , ŻE RODZĘ DZIECI , JAK NIE MAM NA ICH

Polecane posty

Droga Autorko, nie mam zamiaru ci ubliżać ani cię obrażać; generalnie większość osób tutaj jednak ma rację. Ja rozumiem,że kochasz dzieci,chcesz ich mieć dużo,to fajnie,tylko niestety Polska nie jest odpowiednim krajem do posiadania dużej rodziny,jeśli cię na nią nie stać.Smutne,ale prawdziwe.Nasz kraj oferuje jako taką pomoc dla ciężarnych i kobiet w połogu,a potem ma je w dupie,czyli "Radź sobie sama".:( Zgadzam się z tobą oczywiście,że skoro tak nas zachęcają do rodzeniaia dzieci,to powinni nam pomagać w tym,aby nam i tym dzieciom nic nie zabrakło,ale tak nie jest.Proponuję,abyś jednak się zabezpieczała,to nie jest fajna sprawa mieć kilkoro dzieci,które płaczą,bo nie mają 3 zł do sklepiku szkolnego,a rówieśnicy się z nich śmieją (niestety,dzieci są wredne). Ja mam 3-letnią córkę ,od 2 lat jestem w Niemczech i dopiero tutaj zaczęłam powoli się zastanawiać nad drugim dzieckiem,bo wiem,że w Polsce nie byłoby mnie na to stać.:( Życzę ci powodzenia i mądrych decyzji.:)

Gość I ty jesteś matka??
A ja mam 27 i tez wiem ile kosztuje bo sama mam dziecko ale i sama z mezem je utrzymuje i niegdy nawet na to nie liczyłam ze panstwo bedzie to robiło za mnie-moje dziecko wiec i moj obowiazek.

Gość alitioty67
a ta Emma albo naomi to ta sama . zaklada tematy o biedzie i dziadostwie, codzien po kilka i uwaga bo jest podla wyzywa itp znajdz se babo chlopa i niech lozy anie tylko sie zalisz w necie

Gość azealia
jak ona sobie znajdzie chłopa, to zaraz będzie w kolejnej ciąży, przecież ona płodna jest ;)

Gość ee tam prowo, takich glupich
nie ma. Normalny czlowiek rodzi, kiedy wie, ze sam da radę, choc niekoniecznie z luksusami.