Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Graviton

Czy jest miejsce publiczne do uczenia korepretycji z angielskiego?

Polecane posty

Gość Graviton

Dopiero co się przeniosłam do Warszawy i chciałam na jakiś czas uczycz angielskiego jako native speaker. Nie chcę ani żeby do mnie ludzie przychodzili do mieszkania, ani żebym ja do kogoś jechała bo słyszałam pare nieprzjemnych historji o takich przypadkach. Po prostu jako dziewczyna nie chcę być sama z obcymi ludźmi ktorzy mnie znaleźni na internecie. Czy ktoś ma jakieś porady dla mnie? Czy można uczyć w jakiś kawiarenkach, bibliotece, coś takiego? Proszę o odpowiedź. :) :)

Gość .wredna jędza
Może zainteresuj się, czy jakaś szkoła o godzinach nie wynajmuje sal na przykład :)

Najlepiej w kawiarenkach na terenie uczelni, wiecznie ktoś tam komus cos tłumaczy, ludzie mają porozkładane notatki i nikogo nie interesuje czy ktoś bierze za to kase czy nie :)

Oczywiście zakładając że tlumaczysz studentom tej uczelni, nie ludziom z ulicy albo gimnazjalistom :p

Gość zvzvzzvzvvz
sa takie wirtualne biura i one maja pokoje do wynajecia na godziny, tylko niewiem czy to sie oplacac bedzie tobie.

Gość znajdziesz na pewno
Centrum Kultury,Dom Kultury w moim miescie jest biuro informacyjne /w oddzielnym lokalu/,tam znajdziesz informacje odn.calego miasta "It"/informacja turystyczna/ powodzenia!

Gość Graviton
Dziękuje wszystkim bardzo za odpowiedzi! :)

Gość Hduehdi
Ja że swoim nauczycielem angielskiego spotykałem sie w kawiarni w centrum, zamawialismy kawę i uczyliśmy sie.

Gość znajdziesz na pewno
It to Centrum Informacji turystycznej Wpisz w google It +swoje miasto i bez problemow 🖐️