Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edeb

Problem...

Polecane posty

Gość edeb

Mam Tester donna, cały miesiąc go używałam, nic nie pokazał... w sobotę powinnam dostać okres a on mi dzisiaj paprotki pokazuje?!? Może ktoś się oriętuje co to oznacza? inne obiawy wskazują na niepłodny okres Może ktos wie co może byc przyczyną pojawienia sie tych paproci? Proszę o radę

Gość edeb
Poradźcie proszę

Gość edeb
no tak ale za przepr. śluz niepłodny jak wół, @ mam dostać w sobotę...cholerka sama nie wiem co jest

Gość edeb
jakieś pomysły?

Gość natka82
w którą sobotę powinnaś dostać? w tą co bedzie? a masz regularne cykle? paprotki się pokazują jak masz podniesiony poziom estrogenu, moja przyjaciółka używa donny więc jestem na bieżąco :)

Gość edeb
w tą co bedzie, może nie mam super regularnych cyklów ale dziś za chiny nie mogłyby wypadać dni płodne, nawet ten śluz na to wskazuje (miałam płodny - choć trochę mało w okolicach współżycia)

Gość natka82
hm.. wydaje mi sie, że po prostu masz owulacje. sama mówisz ze masz nieregularne cykle, slyszałam ze owulacja moze sie pojawiac w różnych dniach cyklu, i nie jest to nic dziwnego nawet w 25 czy 30 dniu zależy od długości. nieregularne cykle ma podobno wiekszosc kobiet, sama kiedys takie mialam (dzisiaj biore wspomagacze) dlatego na pewno nie jest to nic złego... po prostu tak masz :) musisz sobie zapisywac wszystko i obserwowac siebie, moja przyjaciółka stosuje donne juz prawie pol i mówi ze potrzeba czasu by nauczyc sie jakby rozpoznawac swoje cialo,cykle, owulacje itp. nie jestem specjalistom słucham opinii stosujacej osoby i czytałam trochę na temat :)

Gość edeb
może i tak jest jak piszesz ale czy ja wiem czy cykle 28-33 są aż tak nieregularne żeby 3-4 dni przed spodziewaną @ mieć owulację...może to stres mi tak wydłużył cykl... ale dzięki za odpowiedź :)

Gość natka82
oj stres może pozmieniać wiele w naszym organizmie znam z autopsji :/ wiec moze to byc to... nie no jesli sie sytuacja bedzie powtarzac to mozna zasiegnosc opinii medyka ale chyba narazie nie ma potrzeby, zreszta moze Ci się okres opóźnić w sobote się dowiesz. pozdrawiam słonecznego dnia :)

Gość edeb
Dzięki za rozmowę i również słonecznego i miłego dnia Ci życzę :)

Gość edeb
tak sie zastanawiam, a czy pokazanie się paprotek tuż przed okresem może sugerować ciążę?

Gość edeb
jak myślicie?

Gość agiew
Ja mam akurat afrodytę i też mi się zdarzyło że dzień przed okresem miałam paprotki. Pytałam o to w mailu do dystrybutora i powiedzieli że to normalne. Ale dziwne, ze nie zauważyłaś dni płodnych. Mi się zawsze pokazują