Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bodyguardddddddd

pracownik biurowy w kancelarii praniczej Olsztyn - jakie zarobki

Polecane posty

Gość bodyguardddddddd

praca w biurze, 8 godzin, umowa o prace. jak myslicie ile powiniec zarabiac?

Gość Samantha25
Haha też startuję na to stanowisko

Gość Samantha25
Lubię, dlatego mam narzeczonego :P

Gość Samantha25.
No zmykaj już do szkoły

Gość bodyguardddddddd
samantha - ja juz dostalam prace, tylko mam jutro rozmowe o warunkach itd dlatego musze podac jakies widełki zarobkow. a ty do ktorej kancelarii startujesz?

Gość Samantha25.
Dostałaś pracę bez rozmowy o warunkach finansowych? Przecież o tym się mówi w czasie rozmowy kwalifikacyjnej. Ciekawy sposób werbowania pracowników.

Gość bodyguardddddddd
pracowalam w trzech miejscach i w zadnym na rozmowie nie bylo mowy o zarobkach, dostalam telefon ze po rozmowie proponuja mi prace i zapraszaja na obgadanie szczegolow, raczej wydaje mi sie to normalne.

Gość Samantha25.
A to dziwne, bo ja na rozmowach miałam pytanie o podanie "widełek" płacy.

Gość .Stokrotka
Moja siostra robiła aplikację w Olsztynie. W 2009 r. w kancelariach zarabiali tam po 700 zł. Siostra nie pracowała w Olsztynie tylko jeździła tam na zajęcia.

Gość bodyguardddddddd
nie nie, bede zwyklym pracownikiem, nie mam nic wspolnego z prawem, mam skonczona filologie angielska i pracowalam w dwoch biurach jezykowych - zarobki 1100 na reke, w kancearii spodziewalabym sie wiecej

Gość bodyguardddddddd
wystarczyloby mi 1500 na reke,ale skoro aplikanci maja tak malo, to moze powiem ze 1300, zawsze pozniej mozna w miare uplywu czasu zawalczyc o podwyzke.

Gość jbnjbkjbjkh
aplikanci teraz pracuja za 400 pln-1500 pln + kancelaria oplaca aplikacje albo aplikanci sa na WOLONTARIACIE :) pewnie dostaniesz najnizsza krajowa, ale mozesz zaproponowac np 2000 brutto. najwyzej bedziesz obnizac ;) od stycznia 2013 najnizsza krajowa to 1600. pamietaj, ze jako osoba, ktora nie jest w zaden sposob zwiazana z prawem, raczej nie czeka Cie zaden awans,bo nie bedzie ku temu podstaw. sciezka kariery konczy sie tam, gdzie sie zaczyna. ale to juz kwestia wlasnych ambicji i dbania o wlasny rozwoj.

Gość dfgfgsg
miliony osob nie robia "karier" i zyja, bez przesady z tymi karierami, ja nie znam nikogo kto by mial wymyslona jakas sciezke kariery:)