Gość mezatkamatka Napisano Wrzesień 26, 2012 Witam. Dosyć często mam problemy z żołądkiem - zwłaszcza po alkoholu. Miewam bóle żołądka i wątroby. W tym roku miałam antybiotykoterapię na helicobacter. Od stycznia czuję się dobrze. Ale nie zmieniłam zbytnio moich nawyków żywieniowych i w związku z tym obawiam się żeby problemy nie wróciły. Na tej stronie: http://www.vismaya-maitreya.pl/naturalne_leczenie_lewatywa_-_jak_to_zrobic_cz2.html autorka opisuje że: JESTEM ZWOLENNICZKĄ LEWATYWY PONIEWAŻ: - pozbyłam się silnych bólów głowy; - poprawiłam pracę mojej wątroby; - poprawiłam pracę jelit i układu trawiennego; - pozbyłam się zespołu jelita drażliwego; - pozbyłam się stanów depresyjnych; - pozbyłam się stanów nerwowych; - pozbyłam się alergii; - pozbyłam się wyprysków (które dla mnie były pierwszą oznaką, że moje jelito potrzebuje pomocy); - poprawiło się moje ogólne samopoczucie; - poprawiła się moja jasność umysłu, przybyło mi energii; - czuję się po prostu jak nowo narodzona. Można w to wierzyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach