Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numlk

Sikająca lalka dla chłopca do nauki nocnikowania?

Polecane posty

Gość numlk

Wpadłam na pomysł, żeby kupić mojemu 2,5 letniemu synkowi taką lalkę: http://allegro.pl/lalka-bobas-sikajac-z-nocnikiem-akcesoria-lal41-i2605116619.html (brzydka, ale jedyna z siusiakiem :P ) Mamy duże problemy z nocnikiem. Jak się go poprosi, to siku zrobi ładnie, ale kupy za żadne skarby świata, nie i nie. Misio sikał i inne zabawki, radocha wielka, ale nic poza tym. Ja niedługo rodzę kolejne dziecko, nie chcę mieć dwójki do przewijania. Myślicie, że to zadziała?

Gość numlk
chyba oddam jedno dziecko bo to za dużo dla mnie :(

Gość numlk
Bardzo śmieszne, bardzo

Gość bambaryla147
Pewnie zkladasz mu pieluche. Poprostu mu nie zakladaj, najwyzej 2-3 razy zrobi w majtki i sie nauczy. Pielucha tylko na noc.

Gość a co tu tlumaczyc.
bambaryla147 Pewnie zkladasz mu pieluche. Poprostu mu nie zakladaj, najwyzej 2-3 razy zrobi w majtki i sie nauczy. Pielucha tylko na noc. taaaaa, a ty masz syna i jestes alfa i omega.

Gość bambaryla147
Wyobraz sobie, ze tak i to dwoch.....zakladajac pieluche nie nauczy sie sikania czy robienia kupy na nocnik.

Gość numlk
W wakacje próbowałam nie zakładać, mam przesikaną kanapę i obsikany w wielu miejscach dywan. Jakieś inne pomysły? Ja naprawdę przeczytałam wiele informacji w necie i książkach i raczej nie działa.