Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evesta20

Zalamana farbowalam wllosy wellatonem 7/0 i jestem czarna!

Polecane posty

Gość evesta20

Witam, niewiem czy uzyskam tutaj pomoc, ale warto sprobowac. To tak, miala wlosy rozjasniane , pozniej mialam na nich farbe blond, nastepnie mi bardzo pozolkly wiec postanowilam zafarbowac srednim blondem wellaton 7/0 trzymalam tylko 10 minut i wyszly mi ciemny braz z poswiata rudosci, nie mam pojecia co teraz zrobic, totalna klapa. Pomozecie?

Gość olejowa :)
Wyszło tak dlatego, że wczęsniej miałaś rozjaśniane włosy, w ten czas efekt jest nieprzewidywalny. Całkiem inaczej zachowuje się farba kładziona na włos naturalny. Przy kolejnych myciach farba w sporym stopniu wypłuka się.

Gość gimigimigimi
Może poczytaj o hennie khadi, bardzo ładnie wychodzi.

Gość przecież to prowo jak nic
stosuj szampon przeciwłupieżowy, zmyje kolorek maks 10 dni codziennego mycia i włosy będą ok

Gość evesta20
ale co prawda blondu nie bedzie juz? mylam jzu 3 razy w szamponie na łupież z dodatkiem witaminy C w kroplach i nic:( a moze dekoloryzator chantala czy jakos tak?

Gość nudna ta prowokacj, no
chcesz sobie zniszczyć włosy ? trochę cierpliwości a nie dekoloryzacja

Gość ja tak miałam hhm bop
w ogóle te farby o których piszesz zawsze ciemniej wychodza na włosach niż na palecie czy opakowaniu, ja tak miałam jak ty i kupiłam rozjasniacz, ponim miałam zółte włosy to normalne więc nałożyłam srebrny pył z joanny trzymałam 2o minut nie więcej i wyszedł mi piekny kolor blondu

Gość sprobuj tym pylem
lepiej idz do fryzjera naprawde:) poki co sama zejdz z koloru szaponem przeciwlupiezowym i idz do fryzj szkoda nerwow i wlosow