Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiechowa

zazdrość

Polecane posty

Gość smiechowa

Hej ludziska mam pytanie ! Mojego faceta od nie dawna wkurza moja zazdrość.! Powiedział że chce miesiac wolności ! ok ! zgodziłam się bo wiem że to wiele miedzy nami zmieni! Nie piszemy ze sobą, nie dzwonimy do siebie! Lecz mimo ze mineło pare dni jak cholernie tesknie za nim! Moja zazdrość...zrodziła sie dopierdo gdy na horyzoncie pojawiła się jego była... z którą był rok!!A powtarza że bedzie dobrze że mnie bardzo kocha? to bajki?! Co mogę zrobić z tą zazdroscią!... bo wiem że jak wróci !! bedzie z nią pisał.!! chce sie zmienic pomocy!! dzieki :D

Gość smiechowa
pomocy proszę.!!!

nie pokazuj że ci zależy pamiętaj faceci pragną tego czego nie mają sam przyjdzie

Gość smiechowa
slonko ok! ale wróci do byłej to ja jestem w czarnej dupie! Fakt kocham go nad życie!! Jeżeli tam nie wyjdzie!! to wróci do mnie.!! Dostanie ten miesiąc ..! a jak wyleczyć się z zazrości może mi powiesz

Gość smiechowa
fakt wróci.!! wiadomo że nie bedzie za różowo!! wszystko będzie trzeba zaczynać od poczatku..powiedz mi co mam zrobić żeby nie wypalić czegoś głupiego!?:(

Gość tykrys bengalski
@ smiechowa 26.09.2012] 13:13 "pomocy proszę.!!!" proszę: 1. rzuć Go a potem: 2. znajdź Takiego, który nie będzie Ci dostarczał powodów do zazdrości. Takiego, który naprawdę pokocha Ciebie i tylko Ciebie. p.s. świat naprawdę jest fajny i szkoda czasu na takie durnoty.

Gość smiechowa
poradźcie cos

Gość szczesliwa_kobieta
widzę duuuuzo emocji i mało myslenia. Może włączysz rozum?

Gość smiechowa
więc?! ale jak wróci... i będzie chciał naprawić??

Gość smiechowa
jak okaże że chce, że bedzie lepiej ... .A co zrobić żeby czegoś głupiego nie powiedzieć

Gość smiechowa
pomocy...!

Gość shelovesdoctor
mam to samo po prostu mam takie myśli że jakby jakaś laska tknęła moich facetów,(żyje z dwoma facetami),otwarty związek,nie pozwoliłabym jakby jeszcze była jedna kobieta:/ Nie na widzę jak się jakieś laski się za nim oglądają, najchętniej wzięłam by za kłaki taka laski i ryjem o glebę boje się że jestem chorobliwe o nich zazdrosna. Muszę powiedzieć ze wcześniej przeżyłam wiele nieudanych związków niech mi ktoś wytłumaczy bo oszaleje

@smiechowa, zobaczysz co zrobi po mieiacu tej wolności, jak bedzie znowu sie staral o ciebie to bedzie znaczyc ze nie masz sie o co bac, a jak cie oleje to trudno bedzie nastepny. A poza tym chyba nie chcialabys byc z kims, kto kocha inna dziewczyne? I masz prawo byc zazdrosna.

wiesz po co mu ten miesiąc ? na spokojny powrót do byłej bez zawracania mu dupy przez ciebie , po miesiącu powie ze nie pasujecie do siebie , ze przemyslał i żegnaj a ty naiwna myslisz co mu powiesz jak skończy sie termin rozstania , przerwe w związu daje się ludziom histerycznym zazdrosnym robiącym cyrki w życiu , przerwa to początek końca i tym tropem idz zeby nie ponizyć się przed nim bo juz to robisz myślac ze on wróci , otwórz oczy , zostałaś wykopana i to na amen

Gość smiechowa
jezu dzięki inaczej myśle.!;) no tak jestem pewna że tam nie wyjdzie.! bo mimo że są spod tego znaku za duzo złych chwil mieli a razem mieliśmy lepsze! Fakt też że jak by mi nie wypominiał zazdrosci wszystko by było w porządku!.... ale trudno jest jaki jest! jak oleje mnie to jak go spotkam to go rozniose w dobry mak.! albo zniszcze mu związek na max! Ale jestem tej myśli że wróci! i będzie normalny! doceni to że mi w smak nie było że on z nią pisał!.

Gość smiechowa
ale co zrobić z zazdroscią.!? może na razie go ignorować? a potem zaakceptować że jestem atrakcyjną kobietą? i niech żałuje?! he ? co powiecie?

Gość smiechowa
Hej mam pomysł..! jak napisac do niego zeby przyjechał na krótką rozmowę.! :) udowodnić mu że człowiek się zmienia i przemyślał.! pOMOCY on aktualnie jest w szkole;)! i jeżeli sie uda co gadać ? nie narzucać się??:) uśmiechać?

Gość Viviiiii
Nie rób z siebie idiotki, nie pisz do niego, nie dzwon, nie spotykaj sie z nim. Sama wykorzystaj tę przerwę na to by wyjść ze znajomymi, moze dac jemu powód do zazdrości. Ja przez zazdrość straciłam milosc mojego życia i mimo ze od rozstania minęło prawie 5 lat on nadal jest w moim sercu, nie popełnij tego samego błędu.

Gość smiechowa
jest nadzieja;) pekł!...MOŻE ZROBIŁAM ...z siebie idiotkę...jest git;)doszliśmy do kompromisu:)) oj tam tylko dać w kościele na tace :D i bedzię dobrzę