Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Ludzie doradźcie coś małemu, biednemu chłopcu!!!

Polecane posty

Dzisiaj dostałem 28 tysiący od męża swojej ciotki(siostry mojej matki). Dał mi 28 tysiący za to żebym zeznał przed sądem że ciotka źle się zajmuje swoimi córkami, oraz że babka i dziadek to dwaj psychopaci. Zgodziłem się. Jeszcze kilka dni temu pociągnąłem ciotke za włosy i włożyłem jej głowe do toalety. Co prawda z pomocą mojej matki, moja matka to suka ale ciotka ją okradła. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5202642 nieprawdopodobne a jednak :(

Gość 87d77d7d7d
i co mamy ci doradzic?

Tylko lewe ramie oparzyła dziadowi. Zresztą nie wylało się tej wody zbyt dużo. Poza tym już ja się ostatnio z ojcem pobiłem bo on tylko jeździ, zbiera złom i mnie chciał do złomu zabrać. Więc uderzyłem go w twarz a ten mi oddał. Więc uderzyłem go chodakiem matki w głowe. Poza tym kuzynke córke wujka ostatnio uderzyłem w twarz bo to jest taka mała zdzira, ojciec jej zgarnął swoją cześć od dziadków i jeszcze im mało. Więc zrobiłem to co powinienem. W końcu to ja wiode prym w tej rodzinie. Co mi możecie doradzić. Ciotka to skończona alkoholiczka a on kopnał ją w dupe i razem z moją babką knują jak wyłudzić od niego alimenty a ze mnie śmieją się żem dziad. Postanowiłem zrobić to co powinienem. Tylko jeszcze bym od tego już wkrótce byłego męża wyłudził trochę kasy.

Ale dzięki komu ta patologia!? Ja jestem jedyną porządnaą osobą w tej rodzinie a oni wszyscy nie są warci by mi fiutka lizać.