Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy and relaxed

straszne bole podbrzusza

Polecane posty

Gość happy and relaxed

wspolzyje ze swoim partnerem bez zabezpieczenia. mam nie regularne miesiaczki. od paru miesiecy staramy sie o dzidziusia. w tym miesiacu moja miesiaczka przebiegla bardzo dziwnie, wogole nie czulam bolow okresowych i zadnych zmian w moich piersiach i nie mialam swoich humorkow jak to zawsze miewam przed okresem. miesiaczka tez byla troszke dziwna - pierwszy dzien bylo tylko malutkie plamienie potem miesiaczka trwala z 5 dni (normalna) ale w nocy nie mialam wogole krwi. pod koniec miesiaczki dostalam bolow podbrzusza i niestety mam je do dzisiaj a minelo juz prawie 2 tygodnie. rowniez zauwazylam ze od tygodnia moje piersi mnie bola ale nie sutki , wsumie sutki mnie swedza od czasu do czasu od 2 dni. kreci mi sie w glowie i czesto boli mnie glowa. mdlosci jako tako nie mam ale czasami w ciagu dnia mnie zemdli- ale rzadko. mam tez uplawy biale lub lekko zolte temp. w pochwie to 37,6 C ale temp. zaczelam mierzyc od 3 dni wiec stwierdzic nie moge jak dlugo sie trzyma. 3 dni po okresie robilam 2 testy wyszly negatywne potem bylam u ginekologa tez nic nie stwierdnil ale jezeli ciaza trwa dopiero 3 tyg ... on nie bedzie wstanie tego stwierdzic. co wy o tym sadzicie ? chcialabym dodac ze na pawym jajniku ma 2/3 cm pecherzyk .. moze to jego zasluga ze tak sie czuje ? cieplo pozdrawiam

Gość happy and relaxed
pewnie tylko schizuje hehe