Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persil compact expert

kto z Was kupuje albo proszek PERSIL?? pomozcie bo nie wiem !

Polecane posty

hej , potrzebowalam proszku do coloru , persil byl po promocyjnej cenie , wiec sie skusilam, bylo ich duzo , pierwszy raz go kupilam .... wzielam z polki jesczze patrzylam,aby byl color , i omylkowo ( bo bylo ich pelno i pomieszane) musialam wziac PERSIL compact EXPERT - bo troche wybieralam ehh... i w domu sie zastanawiam czy ten sam EXPERT jest do bialego ???? do jakich tkanin on jest ??? bo to nie jest ten kolor... czy do bialych i jasnych ??? ...chyba musze jednak dokupic ten kolor i uwaznie patrzec .... w sumie do bialego mi sie skonczyl, ale ostatnio nie dosc ze krucho z kasa to nie uzywam za czesto do bialych tkanin.... dziewczyny pomozcie , do jakich tkanin ten proszek

Gość zvzvzzvzvvz
jak w 30 stopniach bedziesz prala to nic sie nie stanie.

Gość a u mnie gooogle działa
Proszek do prania PERSIL compact expert regular jest zalecany do prania białych tkanin. Dzięki innowacyjnej formule Persil Expert pozwala na usuwanie najbardziej uporczywych zabrudzeń. Nowy enzym zawarty w kapsułkach odplamiających pozwala na skuteczniejsze wywabianie plam. Nowy Persil Expert Compact łączy w sobie formułę proszku i kapsułek odplamiających, pozwalając na doskonałe usuwanie zabrudzeń. Proszek Persil Expert o innowacyjnej formule, zawierającej nowy szósty enzym, pozwala również usuwać uporczywe plamy z owoców i dżemów. Innowacyjna formuła proszku Persil Expert zapewnia doskonałą jakość prania, dzięki większej niż dotąd zawartości składników aktywnych w procesie prania. Teraz na jedno pranie wystarczy użyć 80 g skoncentrowanego proszku.

no wiesz, ja tez w google sprawdzilam, weszlam na strone persila , ale tak jakos aby bylo napisane do bialego to tylko to co ty napisalas, ale pytam kto kupuje ten proszek , jeszcze tak duze opakowanie kupilam eh ... tak to jest jak jest tego pelno

Gość miłosniczkaPrania

Ja kupuję i jestem zadowolona, ale wersję tylko na rynek Niemiecki bo jest dużo lepszy a cenowo wychodzi podobnie. Polecam kupic w hurtowni gdzie się zaopatruję 🙂 EuroShop24h.pl