Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna.f

ROZPULCHNIONA SZYJKA MACICY A BRAK CIĄŻY ?

Polecane posty

Gość anna.f

Witam ! Odbyłam stosunek bez zabezpieczenia w trzecim dniu miesiączki. Na początku nie występowały u mnie żadne objawy ciąży. W dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam jednak test dla pewności i wyszedł negatywny. Na następny dzień dostałam okres jak mi się przynajmniej wtedy wydawało, gdyż trwał on tylko 3 dni i był bardzo skąpy, a zazwyczaj obficie i dość długo miesiączkuje. Kilka dni po tych krwawieniach zobaczyłam jednak, że bardzo powiększyły mi się sutki i piersi , zaczęły występować zaparcia, bóle podbrzusza, a ostatnio zauważyłam, że moja szyjka macicy jest bardzo rozpulchniona. Wszystkie te objawy wskazują na ciąże, ale trzy testy które wykonałam później (gdy robiłam te testy to powinnam byc w 6-7 tygodniu ciąży) wyszły negatywne, poza tym czytałam, że bardzo trudno jest zajść w ciąże podczas miesiączki. Dlatego chciałam się zapytać czy pomimo tego wszystkiego możliwe jest, że jestem w ciąży lub czym innym mogą być spowodowane te objawy ? Proszę pomóżcie ginekolog dopiero za 2 tygodnie, bardzo się boję. Może któraś z was była w podobnej sytuacji ?

Gość a co tu tlumaczyc.
:o :o :o lekcja biologi sie klania i znajomosc wlasnego cyklu.....

Gość anna.f
dzięki za pomoc..

Gość co za desperatka
tesy t negatywne toz rób test z krwi! rozpulchniona szyjka?ty to stwierdziłas nie lakarz moim zdaniem schizujesz a takie objawy sa tez przed miesiączka