Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hythty

PROBLEM ALLEGRO

Polecane posty

Gość hythty

Hej, działa Wam allegro ? Umiecie coś wyszukać ? Bo mi pokazuje się jeden przedmot, obojetnie co wpisze :/

Gość ja ja ja
U mnie niestety nie działa.

Gość hythty
Dziękuję :)

Czołeeem. Nie opłaciłam prowizji jakiś rok temu na allegro od wystawionego przedmiotu (już nie pamiętam czy był kupiony przez kogoś) i .. zapomniałam o tym później. To kwestia 30 gr była - czy narosną mi jakieś procenty z tytułu zaniechania opłaty? Jak ewentualnie to sprawdzić?

Gość hythty
Chyba narosną ... Musisz wejść na Rachunki , bierzące salto i wypłata, tam powinno byc

Gość Perw w przelocie XV
Nie działa. A w każdym razie nie w pełni. 😴

Gość air-man
Witajcie niewiasty, z tej strony Facet. Co do braku towarów w niektórych kategoriach a mianowicie we wszystkich, to tak, dziś nie będzie zakupomanii :] polecam za to "złoty spacer", trochę się przewietrzyć jednocześnie oszczędzając ( a ile Ty byś dziś niepotrzebnych rzeczy kupiła ? :] ). Allegro w ten sposób dało wam tą możliwość, już nie musicie się bać o aukcje ponieważ te które się zakończyły w czasie awarii będą przedłużone o następne 24H. A może to właśnie jutro wasza choroba przejdzie przez detox i już nie kupicie tego co miałyście kupić dziś ;). Serdeczne Pozdrowienia PS. a jutro kupicie zupełnie nowe rzeczy tak samo nieistotne jak dziś ;P Mua!*

Gość Perw w przelocie XV
No bez folii bąbelkowej to ja żadnego zamówienia nie wyślę. :o